CSI

Någon mer än jag som tänkt på att dom börjat definiera de olika CSI-serierna med färger..? (kanske ingen som fortfarande är så insnöat csi-fan längre..börjar tröttna men originalet LV är fortfarande bra)
Originalet Las Vegas är väldigt blått, Miami går i rött & NY är sådär rått storstadsgråbrunt, allvarligt liksom som alla såna där seriösa polisserier som "Uppdrag: Mord" & "På spaning i New York".
Har varit lite så från början men har blivit mer de senare säsongerna.
Så mycket hade jag att tillföra idag....

Kommentarer
Postat av: Julia

CSI gick på tv:n igår. Jag ville kolla men vågade inte för jag var själv hemma i Sebbes föräldrars stora hus. Tycker att alla CSI avsnitt är typ likadana, man vet alltid vad som kommer hända. Dom misstänker någon, sen misstänker dom någon annan och så är det någon som dom inte alls misstänkte från början.

2007-08-30 @ 23:07:24
Postat av: M

Har jag inte tänkt på tidigare, men när du säger det så stämmer det nog. Jag kollar bara på LV för det är bäst. Kan kolla på Miami nån gång, men inte det tredje för jag gillar inte huvudskådisen, Sinise eller vad han heter.

Postat av: Zirqon

Vågade inte? Jag är lättskrämd (iaf när jag är ensam hemma) men CSI är väl inte så läskigt eller..?
Jo LV är klart bäst, dock sjunkit rejält sen Grissom försvann..hur kom det sig förresten, missade nog nåt avsnitt där..har han slutat eller vad hänt? Den nye e ju bara så störig..
NY är &så rätt ok tycker jag, men Miami är inte så värst bra, den blonda tjejen e cool men han Horatio är verkligen superdork!

2007-09-01 @ 20:52:42
Postat av: M

Hörrudu lillsyrran! Misstänkte att det var du! Så fula är inte vasen och förresten så har jag den som vatten/vin karaff och inte som vas!

2007-09-02 @ 13:37:50
URL: http://thehousemouse.blogg.se
Postat av: M

Jag köpte faktiskt den genomskinliga! Den ska jag ha och bjuda dej vin med när du kommer nästa gång! ; )

2007-09-04 @ 07:40:26
URL: http://thehousemouse.blogg.se
Postat av: M

Har du nån balklänning till utlåning? Jag är i akut behov av en!

2007-09-10 @ 17:27:47
URL: http://thehousemouse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback