Müslismulor

Dagens hatobjekt: Müslismulor.
Det är verkligen lurendrejeri (ett roligt ord) med müsli- & flingpaket!! Halva paketet är ju smulor!! & flingsmulor är bland det äckligaste som finns, särskilt när man som jag äter det i filmjölk (a-fil). När smulorna geggar in sig i filen blir det en grötig sörja som ger kväljningar.
Dessutom är ju faktiskt flingor & müsli ganska dyra, & tänk då vad kilopriset blir när man slänger en stor del av paketet! Oförskämt. Axa, Finax, Kellogg's, Frebaco & allt vad ni heter: fy skäms!! Uppfinn nån förpackning eller förbättra er hantering för att minska smulhalten!! Bums!!

image113

Kommentarer
Postat av: M

Det är Johanna som ska gifta sej med nån Björn Sahlin. De bor på Öland så det är därför de ska gifta sej där.

Postat av: Julia

Vadå, minns du inte att jag hade en skejtperiod när jag var mindre? Jag var ju skitgrym, höhö!
Jo jag kommer ihåg henne fast skulle nog inte känna igen henne om jag såg henne (uppenbarligen eftersom jag inte såg henne). Stog jag i kassan eller? Man träffar på alla möjliga folk där må jag säga.
I vintras var jag, Fanny o Amanda i Köpenhamn på en liten pub nånstans på nån liten okänd gata. Så snackade vi med några killar där och dom var o handlade av mig för ett tag sen! Hur stor är chansen liksom?!

2007-08-26 @ 19:56:15
Postat av: Julia

Nej jag är inte sjuk i huvudet. Jag är bara katträdd.
Om vi hade släppt in den i sovrummet hade den ju lagt sig i vår säng! Hemska tanke!
Dessutom så tål jag inte den, knaprar allergitabletter hela dagarna. Nu är jag själv med den igen. Har sprungit runt i hela huset i tjugo minuter och nu har jag äntligen blivit av med den. Det var bara att sätta på tv:n så nu ligger den i soffan efter lite klösande.

2007-08-29 @ 21:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback