Fullt ös medvetslös

Har redan vart ledig i över en vecka men tiden har flugit iväg!! Det har varit nånting hela tiden! Vilket iofs är bra, det är väl det ledighet är till för, att göra roliga saker & träffa folk istället för att ligga hemma i soffan, men tiden går ju så himla fort när man har roligt!! Snart dags att börja jobba igen ju, in i tragglet igen.
   Vet tyvärr inte om jag orkar berätta om precis allt jag gjort, dessutom skulle det bli så långt & omständligt så ingen skulle ändå orka läsa det. Var iaf på en mycket trevlig & livad släktfest på julafton, fina dekorationer, trevligt & partyglatt folk & bäst av allt - sjukt god mat, typ hela tiden! Sen var det dags att hänga med nästa släkt & käka julmat & kolla på nyinköpt hus på havstomt i Karlskrona, även detta mycket trevligt & över förväntan. Sen en sväng till kusin vitamin & deras lilla ökenråtta innan vi till slut landade hemma i våra underbart sköna sängar vid tretiden inatt... Pratade ett tag med svägerskan med förresten, som är hemma på besök från London (!) där hon annars bor - är man avundsjuk eller vad?? 
   Nu i två dar blir det väl mest pyssel hemma & lite jobb sen på nyårsafton ska vi på nån fest som jag inte vet så mycket om...men det blir nog bra. Har handlat hem bubbel & Absolut Ruby Red som jag precis suttit & surfat drinkrecept till, gött!
   Nu ska jag fixa mat - Fetafilé med böntzatsiki, grillade tomater & tomatbröd. Yumm!! Låter onyttigt med det är en sån hälsorätt, sjukt god dessutom.

Kommentarer
Postat av: M

Var kan man bäst kolla på serier på nätet...Brothers & sisters?

Postat av: M

Hej! Tack för kortet o skivan. Det var roligt att se, men var ni tvungna o bara filma mej????? Vi får ta o göra om detta. Fini tycker att vi ska göra det till tradition o träffas en gång om året! Kan inte du skicka ett mail till mej? Hittar inte din adress....pok

2008-01-06 @ 13:34:45
URL: http://thehousemouse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback