Fly me to the moon

Jag håller på att bli sjuk igen!!  Jag hinner inte det. Jag orkar inte det. Jag som precis skulle börja träna igen eter mitt långa uppehåll & så åker man på ännu en förkylning! Har suttit inne typ hela helgen & ändå lyckats förkyla mig..? Har iofs snöat idag & när jag var yngre blev jag alltid förkyld när det snöade...
Jag måste ju vara frisk på torsdag för då ska jag flyga (!) till Stockholm (!). Har flugit en gång innan i mitt liv (två om man räknar tur & retur) & varit i Stockholm två gånger innan i mitt liv. Ska bli spännande! Då ska jag sitta däruppe bland massa kostymnissar & försöka se viktig ut... Blir nog bra...
Kollade på I Know Who Killed Me innan. Den var hyfsad. Lite för lång med lite väl många Lindsay-Lohans-kropp-scener men annars... Kändes som att produktionen verkligen skulle betona att hon inte längre är barnstjärna utan en sexig Hollywood-brud med attityd..eller nåt. Lite långtråkig stundtals men samtidigt ganska spännande & tillräckligt oförutsägbar. Sevärd men endast betyg 3 av 5.
Nu ska jag försöka sova bort min förkylning.... (lycka till liksom....)
Nightie!!


Kommentarer
Postat av: mel

Mördaren satte man ju ganska tidigt - däremot fick man ju fundera på minnesförlusten ett tag... Soundtracket var grymt bra och Lindseys kropp tål exponering, och det var inte överdrivet krystad nakenhet - även om filmen tycks vara ett statement om hennes sexyness. Julia Ormond som mamma! Time flies.

Postat av: Zirqon

det var liksom onödigt långa scener som inte riktigt hade så stor betydelse känns det som...därmed inte alls sagt att det är nåt fel på hennes kropp, tvärtom.

2007-11-28 @ 17:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback