The Handväska

Jag har hittat den!! Handväskan jag letat efter!
Min nuvarande (den jag för tillfället använder, inte de 15 som hänger i garderoben...) har jag haft hur länge somhelst nu, den håller på att ramla isär snart, har redan lagat den flera ggr & jag har letat & letat men inte tyckt att det finns nånting jag ens kan tänka mig, allt är bara gjort redan känns det som, jag vill ha nåt nytt! Kom till slut fram till hurdan väska jag ville ha & letade då igenom samtliga affärer ännu en gång (stackars Mandy blev runtsläpad i varenda affär flera gånger...) men hittade fortfarande inget.
Men så, när jag igår strosat runt lite på stan & precis var på väg till bussen hem, där i fönstret såg jag den! I höstmörkret omkring mig, bland julpynt, glitter & ljus...där låg den. Min väska.
Tyvärr hade affären stängt eftersom klockan var 18.05 men idag ska jag gå & köpa den. Min väska. Den var i äkta mocka så den var liite dyr, men...det var faktiskt ruskigt längesen jag köpte en väska senast.....
Tyvärr fanns det ingen bild utlagd på den ännu men....

Kommentarer
Postat av: Julle

Lägg ut en bild själv sen då! Haha, bland glitter och julpynt, såklart. Antar att den hade något glittrigt eller guldigt på sig?

2007-11-23 @ 01:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback