Yet another day...

Så har ännu en dag passerat utan nyttigheter...fast det är ju inte alls sant kom jag på nu, även fast det känns så. Hade planerat gå runt sjön & tvätta (alltså inte på samma gång, vi brukar inte tvätta i sjön om det var det ni trodde) vilket det inte blev något med. Men har däremot diskat fredagkvällens disk (vilket var en hel del, i synnerhet en hel del finglas & såna ömtåliga saker som tar extra lång tid att diska) & torkat den, sen var jag & handlade grejer till att baka & sen var jag & tränade (Body Balance, vilket iofs är ett ganska glidarpass, man blir inte ens svettig fast det tar på musklerna jag inte har ska jag säga! men tyckte det var en lagom mjukstart efter att inte ha tränat på 4 veckor pga förkylning). Blev inget bakande heller men har nu köpt ingredienserna iaf så jag kan göra det imorrn kanske. Glömde nägra iofs...ska baka Änglahimlamuffins på recept från Dagensmuffin.se. Fast jag funderar på om man kan ha björnbär i istället för hallon, blir det gott? Ska göra frosting på &så naturligtvis. Blå. Det var frostingen jag glömde handla philly till. Ska även baka pepparkakor, för det har jag visst lovat att ta med till jobbet... Häromhelgen dekorerade vi (jag, Amanda & barnen) pepparkakshus! Det var riktigt roligt faktiskt! Funderar på att göra det igen. Det trista med det är bara att vad gör man liksom när det är klart? Det bara står & är fint (förhoppningsvis). Pepparkakor kan man åtminstone äta sen juh.
Sitter förresten just nu & lyssnar på den ultimat bästa låten genom historien. Det finns ruskigt många sjukt bra låtar, & det finns ruskigt många låtar som e sjukt bra for the moment, men den här har alltid, är, & kommer alltid vara bra! Jag vet att jag är dorky men:
Meat Loaf - I'd Do Anything for Love (but I Won't Do That). Sjukt bra. Fin, rockig, catchy...den har allt. (Nummer 2 på listan av absolut bästa låtarna genom tiderna är by the way Greendays Good Riddance (Time Of Your Life).) Nu ska jag nog lyssna på en annan gammal goding, som endast är bra i denna version!! (& totalt utterly fruktansvärd på svenska!!) & det är Sometimes When We Touch - Newton (men OK, jag erkänner, videon är väldigt -94...).


Kommentarer
Postat av: Julle

Lägg ut bild på muffinsen sen!!

2007-11-22 @ 11:14:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback