Ja, jag är en matnörd

Jag vet, jag är en sån himla matnörd. Men jag har alltid älskat mat ok!
Några nära bekanta till vår familj har ett minne från när jag var typ 3 eller nåt, jag kunde knappt prata, men när de dukat bordet en gång gick jag & satte mig, tog besticken i händerna & började slå med dem i bordet & säga "mat, mat, mat". Ehe....
Jag satt &så alltid & bläddrade i receptböcker innan jag kunde läsa, jag tittade på bilderna & sa "mmm" typ....

Vad jag vill komma till är att jag precis kom hem från en tur till ICA Kvantum Norremark. Eftersom jag var så sent ute med att handla (dels pga att jag som vanligt när jag börjat jobba tidigt somnade i soffan framför Vänner) var jag tvungen att åka till Norremark för de är de enda som har öppet till 22, annars brukar jag inte åka dit för det ligger lite off & de är lite dyra.
Men nu har de byggt om upptäckte jag till min förvåning när ingången var åt andra hållet....hmm....fasen tänkte jag, nu kommer jag ju inte hitta nåt.
Men hmm, kommer in till en jättefin frukt- & grönsaksavdelning, upplagd precis i min smak. OK, flashigt, går där & plockar lite. Vänder mig om....där finns en precis lika stor del till med frukt- & grönsaker!! Wow!!
Hylla efter hylla genom butiken, som nu tydligen gått in järnet för att ha sjukt massa roliga & häftiga delikatesser & varor jag aldrig sett förut, blir jag mer & mer imponerad & går snart omkring i ett lyckorus.

Jag vet, jag är störd, men jag älskar mataffärer redan innan liksom (har jag efter min far) & en som har lite annorlunda grejer ser man ju inte varje dag.
Dessutom hade de överallt i butiken byggt upp små öar med plastbehållare med kranar på som man kunde köpa grejer i lösvikt i, allt du kan tänka dig i form av gryn, ris, müsli, nötter & naturgodis!! Ascoolt!!
Ja, jag erkänner, jag ställde mig i ett hörn & tog en mobbebild på det....
Nu ska jag äta mina macadamianötter & plantainchips (varken eller var särskilt goda) & mysa tills bästa serien just nu Dexter börjar 22.30 på TV6....mmmm....


Kommentarer
Postat av: Julle

Hahahahaha fy fasen, nog märks det att du och mamma är syskon alltid! Hon har börjat handla på Maxi och Kvantum nu även om dom är dyrare bara för att de har roligare affär. Jag älskar också mataffärer men jag går inte till överdrift, haha.Jag kommer förresten till Mimi till helgen. Amanda vet jag inte med men min chef hade iaf inget annat val än att ge mig ledigt haha.

2008-08-12 @ 09:09:00
Postat av: M

Jag älskar oxå roliga mataffärer. Var på ett helt enormt nybyggt City Gross i Kalmar....Hyllinge släng dej i väggen!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback