"Jag vill ha kaka...." -Hammy

Nu var det längesen jag skrev här jag vet men nu har tråkiga trista grå vardagen kommit igång igen så nu finns det ingen skrivlusta....
Kan iaf rapportera lite grann för att underhålla mina få trogna (?) läsare.
Har en ny hobby! Jag är inte den som har hobbyer direkt, utöver film förstås, men får ibland för mig saker jag ska testa som jag då går in för till 400% ett litet tag sen lägger jag ner...senast var det pärlplattor som gällde & innan det muffinsbak. Nu har jag gått över till kakbak!
Såg på nåt program på TV om ett flashigt café i New York som serverar "Pret-a-portea" med kakor dekorerade som skor, väskor, klänningar mm som synts på catwalken. Vilket ju naturligtvis väckte en liten estettomte i mig, särskilt som det i skåpet därhemma finns typ 15 olika strössel & dylik bakdekor samt kristyrtuber i ett par olika färger. Karamellfärg har jag naturligtvis både röd, grön & blå med.
Så för nån vecka sen satte jag min plan i verket. Det var ett tappert förstaförsök som inte resulterade i något jättevackert kan jag inte påstå men man lär av sina misstag, så nästa gång ska det bli bättre, då kanske jag lägger ut en bild med om jag blir nöjd.
Annars inget nytt...ska till Stora Staden Sthlm om en dryg vecka, ska flyga upp med min höggravida kollega & gå på konferenskonferens (det är en konferens om min hotellkedjas konferenskoncept) & sen stå på mässa lite. Alltid kul med lite utflykt.

Kommentarer
Postat av: Julle

Det där med att satsa järnet på en sak helt plötsligt som man sedan glömmer bort ligger nog i släkten. Jag har fortfarande inte börjat på ditt halsband...... trallalaaa.... Eller mormors heller för den delen, men det beställde hon när jag var i min smyckesperiod.

2008-09-01 @ 09:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback