Hallonen brinner

Ibland har jag i frysta hallon &/eller andra bär i filmjölk, smarrigt värre! Men det blir för kallt i tänderna att ha i bären helt frysta så jag brukar tina dom i micron nån minut först, men har upptäckt att hallonen ofta börjar brinna i micron! Eller inte brinna som värsta flames men liksom som att det är något i hallonen som blixtrar till lite & så luktar det helt bränt. Skuumt.
Spelar väl ingen roll igentligen men jag undrar vad sjutton det är i frysta hallon som brinner?? Enligt vad jag har hört är det endast metall som brinner i micron....Mannen drog till med "det kanske är hög järnhalt i dom"....mm, säkert....



Kommentarer
Postat av: Julle

Jag har också lagt märke till att hallon har en viss förmåga att smaka bränt ibland. Inte för att jag värmer dom i mikro (det har vi ju ingen) men dom kan smaka så ibland ändå.

2008-06-15 @ 17:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback