Make Up Store: byt förpackningar!!

Är ett stort fan av Make Up Store, köper stora delar av mitt smink där, tycker de har sjukt bra produkter som ändå inte är så himla mycket dyrare än andra, särskilt den ljusaste foundationfärgen som inte ens finns så ljus i nåt annat märke, concealern som döljer allt & eye dusten som glittrar himmelskt & är busenkel att applicera.
Men: deras förpackningar är totalt idiotiska!! 
Foundationpumpen lever sitt eget liv & ibland när man trycker på den så spruttar det ut i hela badrummet som värsta projektil.
Men värst av allt är ändå att ovan nämnda concealer och eye dust bor i exakt likadana burkar! Livsfarligt!! Särskilt som locket till min concealer har gått sönder så man måste hålla den upp & ner när man öppnar den. Det har hänt ett antal gånger att jag tagit fel burk & vips! så har man ögonskugga överallt & halva burken är slut. Idiotiskt!!

    

Kommentarer
Postat av: Julia

Testade nåt läppförstoringsgrejs från Make Up Store och jag säger bara fy farao vad det smakade illa! Man fick kväljningar av det! Så bara så du vet, testa aldrig det! Tror det låg i en genomskinlig tub. Eller kanske att den var grön.

2008-03-07 @ 08:55:46
Postat av: mel

jobbigt med okontrollerade sprut =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback