VXO-GBG-VXO-STHLM-VXO

Nästa vecka blir det fullt upp, onsdag till torsdag ska jag till GBG för konferens & TUR-mässa, sen är det bara hem & packa om för på fredag drar vi till andra änden av landet - den stora huvudstaden Stockholm! 
Är inget fan av just staden Stockholm men det ska bli riktigt kul ändå. Vi är 6 st från jobbet som åker & vi ska på några studiebesök på de flashiga hotellen Time, Sign, Berns & Anglais & ska bo på Premier-hotellet Kung Carl. På fredagkvällen ska vi kolla på generalrepetitionen till grande finale Melodifestival 2008 i Globen!! Yeyh!! Inte för att någon av oss egentligen är schlagerfan, men det är ändå coolt att se det live, & att se Globen blir ju häftigt med.
På lördagen är det shopping som gäller & sen middag på Restaurang Halv Grek Plus Turk, ska tydligen va ett känt & bra ställe... Party någonstans lär det väl bli senare med. 
Så det ska bli riiktigt nice!! Återkommer förmodligen med recension så småningom. 
Nu ska jag försöka få med mig slöfocken vid den andra datorn till Willys för att handla middag tills ikväll...nåt snabbt enkelt & onyttigt förmodligen.

Kommentarer
Postat av: Julia

Haha, kompis och kompis, det var Amanda-syster.
Snabbt och onyttigt blir det för oss ikväll också; kyckling, twisters och bearnsjjnjfksklsås. yummie!

2008-03-09 @ 18:44:46
Postat av: M

Jag kom precis på att bordet visst har varit vitt. Från allra första början var det vitt! Hittade tom ett gammalt kort på det, så jag har bildbevis! ;)

Postat av: Julle

Har du nån mejladress man kan få? Tänkte skicka en bild på mina smycken jag gjort av pärlplattor. Vill inte lägga ut på bloggen för då kommer jag se hela Landskrona med pärlplattesmycken sen.

2008-03-14 @ 14:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback