fredagstrött

Med tanke på hur startsidan till blogg.se ser ut nuförtiden (dvs gräslig!!) kan man tro att de endast riktar in sig på mode & modebloggar..? Kanske skulle ta & byta bloggsida till nåt vettigare. Skulle gärna gjort det för länge sen om det inte varit för att alla mina gamla inlägg ju inte följer med & de e lite trist eftersom jag är rätt nöjd med åtminstone vissa av dem.
Mannen är & kollar på en Vipers-match (innebandy) så passar på att surfa en liten stund medan datorn är ledig.
Sitter här med en go Vodka Martini, stirred not shaken, med tre oliver (det var så få som simmade runt i den gryniga lagen i olivburken längst upp i kylen tyvärr, annars hade jag haft i typ 10 st). Mmm. Sen när Mannen kommer hem ska vi äta vår specialsallad med ICAs Provencalsallad, champs, soltomater, kikärter, melon, Guldfågelns grillade kycklinginnerfiléer m barbecuesmak & smarrig dressing m olja, honung, balsamico, senap & grön tabasco. Ska till detta poppa Freixeneten (den gula Carta Nevada naturligtvis) som nu legat i kylen alldeles för länge (typ två veckor).
Det hade varit roligare att blogga om jag kunnat lägga in mina egna bilder, men eftersom min dumma blogg inte vill publicera mina mms & min dumma mobil fått nåt virus eller nåt så datorn bara startar om varje gång jag kopplar in den via USB så är det lite svårt att få hit mina bilder....kass. Så får tyvärr nöja mig med googlebilder....På tal om mobil så tror jag att jag kan förlänga mitt abonnemang nu i november. Fast det finns ingen mobil jag vill ha just nu känns det som. Är faktiskt rätt nöjd med den jag har. Med nästan alla mina andra mobiler har jag efter sisådär ett år räknat minuterna tills jag kan köpa en ny (förutom den Nokia 3410 jag hade en gång i tiden, den var jag ruskigt nöjd med men tappade den i golvet så displayen sprack så man bara såg hälften...) men den här kan jag ha ett tag till känns det som. Det enda är att den är rättså repig, det är ju lite trist förstås. Sen har den, som nutidens mobiler, fått 12-månaderssjukan. Dvs mobilerna funkar bra i sisådär 12 månader, sen strejkar funktion efter funktion så man är så illa tvungen att köpa en ny! Tex funkar inte vibratorläget längre, den ringer med ringsignal ändå. & på tal om ringsignal så väljer den typ själv vilken ringsignal den känner för att använda, trots att jag valt vilken signal jag vill ha till vem som ringer. Sen hänger den sig ibland & ibland kommer det inte fram några SMS förrnsän jag startat om den. & nästan alltid när jag ska ringa nånstans funkar det inte på första försöket utan jag måste lägga på & försöka igen för att den ska fatta. Hrm. Mobilerna nuförtiden har väldigt kort livslängd tycker jag. Tacka vet jag de gamla Nokiorna, har en gammal 6110 som jag tog över efter min pappa som haft den jättelänge & som jag sen hade jättelänge, den funkar fortfarande, alltid lika pålitlig! Åh vad nostalgisk jag blev nu kände jag....

Kommentarer
Postat av: mel

...man kan ju förstås lämna in sin mobbe och få den ombootad och uppdaterad, då försvinner alla buggar. Men tyvärr allt annat man har i den också.

Postat av: M

Oh, you´re back!!! : )

2008-10-19 @ 09:48:10
URL: http://ladydiamond.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback