Zip - nej tack!!

OK, först av allt: blogg.se's nya hemsida är fruktansvärd!! Tog mig typ två minuter innan jag fattade att jag kommit rätt, stirrade först med mäkta förvåning på den konstiga sidan jag kommit till, sen tittade jag på vad jag skrivit för hemsidesadress, sen undrade jag vad för konstig sida som hackat sig in på bloggens domän....iingen bra uppdatering på startsidan enligt min ringa åsikt.
Aanyway, igentligen skulle jag klaga på nånting annat (klaga är väl det jag gör bäst I guess), dvs Findus nya zip-förpackningar. Det är nog ett av de sämsta påhitt jag vart me om tror jag! Tanken är väl bra men de har ju inte fått det att fungera som det ska! Zip-remsan sitter ju för hårt, har inte lyckats öppna en enda av de där jäkla påsarna utan att zip-remsan eller i värsta fall hela påsen går sönder!! Himla b-uppfinning....


god grönsaksblandning

Kommentarer
Postat av: Julle

Ja jag kommer gärna o hälsar på nån helg. Fast nu är det rätt fullt upp eftersom vi också flyttar den 18e med mamma o dom. Jag har förvisso inte börjat packa än men lär väl få börja med det nu snart. Men ni kommer ner den helgen när vi flyttar va? Efter det tänkte jag iaf att jag allt ska få ledigt o komma o hälsa på :)

2008-09-28 @ 22:16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback