Knowing

Kom precis hem från bion, ikväll blev det Knowing med Nicolas Cage och Rose Byrne (för mig mest känd från sjukt bra serien Damages, väntar på att andra säsongen ska börja visas...).
Vill inte säga för mycket om filmen för att inte sabba upplevelsen men jag gillade den!
Hade rätt låga förväntningar och var mycket skeptisk eftersom vi inte hört talas om den innan och dessutom visades den i en av de minsta biosalongerna. Men blev positivt överraskad. Den var påkostad kändes det som, välgjord med snygga scener. Även om den stundtals höll ett lågt tempo så var spänningen riktigt bra uppbyggd och mer än en gång höll jag krampaktigt tag om armstöden, och jag är ändå inte så jättelättskrämd av film längre, det är inte mycket som förvånar längre.
Tycker att den passar in i många olika genrer som ändå matchades ihop på ett bra sätt men vill som sagt inte avslöja för mycket.
Den platsar inte in på topplistan kanske men är definitivt sevärd!
Enda jag störde mig på var Nicolas Cage som börjar bli lite för klyschig numer, han kan verkligen bara spela en sorts roller. Jag har aldrig gillat honom värst mycket men börjar tröttna på riktigt nu.
En grej rollbesättarna lyckats ruggigt bra med dock var lilltjejen som spelar Rose Byrne som barn, sjukt lika!!


Kommentarer
Postat av: mel

Yeye... om ni vill ha en mer avlöjande recension kan ni bege er till min blogg istället! I will specify its styrkor and svagheter.

Postat av: Zirqon

Spoilervarning på mels blogg!!

2009-06-16 @ 18:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback