Rumers

Skvaller. Slander. Rykten. Gossip. Underbart roligt att föra vidare, kan inte förneka det tyvärr. Önskar ja inte va sån men kan inte hjälpa det. Är inte värsta skvallerkärringen men älskar att höra senaste smaskiga detaljerna om allt & alla. Roligt att ha nåt att berätta ibland me, men anser ändå att jag har rätt bra urskillning på vem jag sprider vad till. Oftast.
Därför blir jag så arg när andra sprider falska rykten om mig. Vissa kan man skratta åt. Vissa kan man förstå. Vissa är väl till & med sanna, även om folk ibland inte har med saken att göra. Men vissa är bara nosiga påhitt som vidarebefordras till fel öron. Som tex när familjen ringer & undrar varför man inte berättat att man är förlovad vilket dom hört från en kompis som hört det från en bekant som hört det från gud vet vem eller rent av hittat på det, eftersom denna person varken känner mig eller min pojkvän mer än ytligt & inte träffat oss sedan..hmm..förra sommaren..? Då kan man bli lätt förbannad. Har aldrig gillat denna person & nu gör jag det än mindre. Om vi väl en dag förlovar oss vill vi nog gärna att det ska bli åtminstone lite av en överraskning(förhoppningsvis en glad sådan) för släkt & vänner & typ berätta det själva. Inte att det ska spridas på nätet(hatar folk som sprider saker på nätet men det är en helt annan diskussion som vi inte ska gå in på just nu) innan någon ens friat.
Härligt, nu snackar jag skit på nätet om den person som startat allt detta!! Som sagt, är inte sådan igentligen, but justice must be made. Things need to be rectified to restore the balance of good and evil. Sorry, got a little carried away there for a second. Har mer gottigheter att sprida om denna varelse men riktigt så sladdertacka ska jag inte va. Vet ju faktiskt i ärlighetens namn inte hundra säkert att ryktet startades där, det kan komma från högre ort.
Ja, en misstolkad hörsägen kan åsamka stor skada. Har en vän som en person läste lusen av pga något han hört från sin syster som hört det från sin pojkvän som hört det från en kompis. Minns i nuläget inte vad saken gällde men det hela var iaf en enda fet feltolkning av en kommentar typ. Så fel det kan bli.
Kan fortsätta i oändlighet, särskilt om jag kommer in på det där med saker & ting på nätet..men det ska jag inte. Har iaf fått ur mig lite av min vrede över the ring affair. Vill bara avsluta med ett sista visdomsord: de som sprider rykten om andra har helt enkelt ett eget händelselöst liv & måste leva ut genom andras olycka.
*bojkotta lunarstorm*

Kommentarer
Postat av: Julia

GE IGEN (tusenfallt)! Det gör alltid jag, mohahaha :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback