Idol 2006

Sitter just nu & kollar på Idol 2006. Gillar inte såna program särskilt mycke igentligen & brukar aldrig kolla på dom senare avsnitten men än så länge är dom bara vid uttagningarna, & dom är ju bara heelt underbara!! Alla dessa människor som är så fullt & fast övertygade om att dom har sångröst nog för att få ett skivkontrakt men som inte kan ta en ton rätt!! Allvarligt talat, blir lika fascinerad varenda gång. Dom är SÅ många! Har dom inga vänner eller ens familj som kan tala om för dom att dom verkligen inte sjunger bra? Sanslöst. Pinsamt. Plågsamt. Men otroligt roligt!!

Anna Nyblom - Ring Ring

*hosthost*

2 dagar. 2 dagar fick ja ligga hemma & va sjuk. Sen fick ja snällt pallra mig iväg till jobbet iaf. Fastän ja fortfarande inte e kry & hade behövt ligga i sängen me en temugg nåra dar till. Underbart. Bara för man har ett sånt jobb så nån annan måste hoppa in & jobba istället om man blir sjuk. & här finns inte särskilt mycke extrapersonal som kan hoppa in bara såddär. That sucks. Min närmaste chef hoppar in i värsta fall, men hon e över 60 år & inte kryast i stan så då får jag dåligt samvete för att hon får jobba istället för mig. Varför kan man inte ha ett normalt jobb, där man bara kan ringa & sjukanmäla sig några dar..? *suck*

Feberdrömmar

Mår piss!! Fick världens dunderförkylning igår som bara *poff* attackerade mig från ingenstans. Blev bara värre & värre & värre framåt dan & kvällen, & natten ska vi inte ens tala om!! Sen upp igen 05.50 & iväg till jobbet där det nu är meningen att man ska spendera 8 timmar....*yeyh* (one down, seven to go)
Så här sitter man, totalt cloggad från nacken upp med röda ögon & rinnande nos. Får huttra framför värmefläkten, pimpla te & knapra Ibumetin.. Har ni tänkt på att Ibumetin & Ipren har en mycket bättre yta än Alvedon? Nu syftar jag på sväljtabletterna. Dom har liksom en glansad yta som gör att dom slinker ner fint, medan Alvedon är mer sträva & om man inte får ner dom på studs utan råkar ha dom på tungan ens en tiondels sekund så avsöndras äcklig smak som fastnar i gommen & sitter kvar länge efter. Det är faktiskt sant! Brukar inte ha vidare problem med att svälja tabletter(kan missuppfattas..) men Alvedon är riktigt äckliga & svårsvalda, & dessutom måste man ju svälja två istället för en! Tacka vet jag "Ipren, den intelligenta värktabletten, mot värk & feber är en effektiv en, en Ipren fyrahundra milligram hjälper oftast bättre än två receptfria tabletter med paracetamol till exempel Alvedon mot huvudvärk mensvärk & tandvärk. Jag är Ipren, den intelligenta värktabletten." Fast jag brukar förstås köpa Ibumetin, dom är billigare.Kärring

Följande incidenter utspelas på ett hotell i Växjö:

Medelålders kvinna har precis checkat in. Hon ställer sig fundersamt & börjar begrunda stadskartan på disken & letar lite med fingret.. "joo, den här poolen ni har, var ligger den?".. I källaren.

Dam 60+ ringer ner till receptionen från sitt hotellrum: "Kan vi få en ny glödlampa hit, den fungerade inte igår när vi kom & idag när vi kom tillbaka från stan så fungerar den fortfarande inte!" Nej, nog för att glödlampor är en förunderlig uppfinning men vi är inte fullt så långt fram i teknikens utveckling att en lampa som en gång gått sönder mirakulöst lagar sigsjälv.

Par 60+ frågar receptionisten om vägbeskrivning, men när receptionisten i fråga börjar förklara vägen avbryter damen konstant efter vartannat ord med en lång harang & avslutar receptionistens varenda mening med sin egen teori om vägen, vilket gör att beskrivningen får tas om ca 10 ggr efter ett antal "nej inte så".

Please älskade Mannen min, låt mig aldrig någonsin bli sådan. Tant det blir alla kvinnor för eller senare men hindra mig kvickt om jag visar minsta tendens till senil käring.

Me myself and I

"Working 9 to 5..." kan man ju glömma.... 8 till 8 snarare. 07.45 till 19.45. Alla dessa många långa timmar ska jag spendera på jobbet idag denna lördag. Kul. Dom har försökt lägga ihop schemat så för då behöver man bara jobba vart fjärde helg vilket iofs är bra, men de ändå inte så himla kul när man väl sitter här.... Men ikväll ska jag nog belöna mig med Koh Thai & korka upp en flaska rött. Har ju med mig tröstgodis &så så ska försöka härda ut..
Enough about me, now let's talk about me.
Ont i halsen har jag &så, vaknade imorse med halsen igenklistrad. Härligt. Åh de så synn om mig.. =)
Ö.t.n.h.a. (över till nåt helt annat).
Har - faktiskt - sett en bra film hyfsat nyligen. Me and my man är filmslukare men det är sällan jag tycker att nån film är riktigt bra, oftast är det tvåor & treor mest. Men häromsistens såg vi Lucky Number Slevin & den var över förväntan. En klar fyra faktiskt. Kan varmt rekommendera. Underbara miljöer & go musik.
Såg även Final Fantasy VII för ett tag sen & den var verkligen inget att ha. OK, den är ju coolt gjord & gillar karaktärerna men alla repliker fick dom att låta som IQ-befriade machos. Såg den iofs med engelska röster men japanska lät så skumt. Vad jag skulle komma till var att musiken däremot var grym!! Måste leta upp soundtracket.

56139-9

Samtal

Jag har problem med att avsluta samtal.
Det är väl oftast på telefon detta uppstår men även om man tex möter någon på stan eller på en fest eller liknande. När jag kommer till den punkt då det är dags att avsluta samtalet måste jag alltid skylla på något. Man kan ju inte direkt säga "nä nu vill inte jag prata med dig mer". Kan kan man väl men..man gör ju inte så. & då uppstår liksom en awkward situation. Då går min hjärna igång på högtryck för att komma på undanflykter. Istället för att bara säga nåt i stil med "trevligt att prata med dig ha de bra" måste jag ha en ursäkt för varför jag vill avsluta samtalet, allt för att inte framstå som att jag inte vill prata längre. Det kan vara alltifrån toalettbesök till matlagning till någon annan som vill ha min uppmärksamhet till ett program som börjar på TV till...vadsomhelst igentligen bara det är något som måste göras nu & kräver ett slut på pågående samtal. Alltid alltid alltid. Fast försöker bättra mig & bara säga "men du ha de bra hejdå". Någon som känner igen sig eller är det bara jag som har denna närapå tvångstanke..?
Nä nu hinner jag inte skriva mer här för nu ska jag....

pissblogg

PISSBLOGG.SE!!!!!!!!!!!!!!!! Utloggad vid postning. IIIIGGGGEEEENNNN!!!!

Chick´s night

Piffning på Segerstad
Aquatini Melon Rush
Ljust turkosblå leggings från The KJ Store
Svart trikålinne som når ner på halva låret från Gina Tricot
Turkost plastarmband från rean på Glitter
Svarta lite glittriga ballerinaskor från Garage Shoes
Långt plastigt turkost pärlhalsband från Åhlens(eller kanske en turkos plastig berlock i en lång guldkedja har inte bestämt än..)
Lilla svarta partyväskan
Gigantiska turkos öronringar från Claire´s
Kanske en Caipirovska(Caipirinha med vodka istället för cachaca) eller två
Hänga i baren & dansadansadansa på Loft & Terrassen
På fredag e de party..=)


Inbrottssäkert

Tänker nu helt samvetslöst publicera en insändare jag läste i tidningen för ett tag sen. Fastnade för den för den stämmer SÅ sjukt bra!! "Måste det vara på det här viset?"

"Dra, riv och ta tag i fliken här!

Hur kan det komma sig att det bara tycks bli omöjligare att komma in i olika slags förpackade artiklar?
De små käcka och informativa uppmaningarna: dra här, riv här, tag tag i fliken och så vidare, har de kommit till för att underlätta för konsumenten eller på grund av någon förpackningslag? Jag funderar på om man testar till exempel kexpaket och hur i så fall dessa testunderlag behandlas?
Jag utförde en mindre, ovetenskaplig, undersökning och kom fram till att de flesta i bekantskapskretsen misslyckas med att öppna en obruten förpackning på första försöket.
(gällde dock inte de flesta tetra pak-produkterna).
Vid tredje försöket hade en majoritet antingen, 1: gjort åverkan på förpackningens innehåll eller, 2: gjort åverkan på sig själva.
Särskilt förpackningar som sammansatts av hårdplast och papp visade sig vid undersökningen ha framkallat de värsta symptomen på obehärskade inbrytningsförsök. Någon bekände att både skruvmejsel och sax använts som tillhygge, en annan lyckades bäst att med tänderna bända upp förpackningar som trilskades.
Ett särskilt omöjligt fall av inbrytningsförsök ledde till att personen i fråga i skummande raseri ville sätta sig i bilen och helt enkelt köra över förpackningen.
Måste det vara på det här viset?"

- Cred Tina Persson