Blodsugare

Precis sett klart på Underworld: Evolution. Me like. Lite jobbigt dock att filmen är så blå. Allvarligt asså, filmen går väldigt mycket i blått. Jobbigt att titta på. Svårt att urskilja va som händer ibland. Vissa filmer har en viss färg liksom. Matrix är grön. Filmer som ska handla om gammal tid typ början av 1900-talet är ofta bruna. Ska väl ge en viss känsla eller atmosfär..men jag tycker ändå det är störigt.
Iaf, åter till filmen. Gillar genren & storyn & karaktärerna & så. Min typ av film(en av typerna). Man är ju bara lite skadad av att ha kollat för mycket på Buffy, så man sitter hela tiden & undrar va de e för konstiga vampyrer som kutar runt, dom har helt annorlunda förutsättningar än i Buffy. Fast å andra sidan, eftersom vampyrer endast är en myt(förutom vissa sjuka människor som får för sig att dricka andras blod) så finns väl ingen regelbok. Gillade filmen iaf. Om du gillar vampyrfilmer förresten, så kolla in Shadow of the Vampire. Inte massa action men Willem Dafoe är creepy på riktigt. Han brukar va bra på skurkroller & här är han oslagbar!
Såg även Point Break igår. Har inte varit överdrivet angelägen om att se den men har en liten kusin som otaliga gånger påpekat att den är såååå bra. Hade ett par timmar att slå ihjäl så tänkte why not? Den var..gammal. Vilka kläder! Vet inte om jag gillade den så jättemycket. Har svårt för Patrick Swayze(hur kan nån tycka han e snygg..??) & storyn känns som den har gjorts innan. Iofs är denna förmodligen gjord innan de andra liknande filmer jag sett, men eftersom jag sett dom först så.... The Fast and the Furious tex. Samma film fast i streetrace-miljö istället för surfbrädor. Ung, ny polis får undercover-uppdrag vilket innebär att han måste lära sig surfing/racing. Alla andra stofiler till poliser är emot hela idén & han får kämpa & övertyga att hans uppdrag verkligen kommer ge nånting. Han nästlar sig in i gänget via snygg brud, blir döpolare me bossen, får visa va han går för i ett eldprov, han & tjejen blir kära. Sen börjar saker & ting gå fel, han kommer underfund med att de e gänget han hänger me som e gangstrarna & han har kommit alldeles för nära inpå dom & står helt plötsligt på deras sida. Hmm..är The Fast and the Furious gjord efter en Point Break-mall..? Tål att undersökas..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback