"Remember remember the fifth of november"

Är inne i en konstig period.. Tappar hela tiden ord & sånt, ska säga nånting & långt in i medvetandet finns ett visst ord men hjärnan kan inte forma det liksom..det bara vill inte komma fram. & har senaste tiden fått massa flashbacks från grejer som hände för flera år sen. En litenliten sak kan utlösa ett jättetydligt minne, så tydligt att jag tror jag är där. Minnen av händelser som inte är något särskilt, som jag inte tänkt på på jättelänge..spooky. Tror jag börjar bli dement eller nåt. Eller senil eller vad det heter..vilket som nu är vilket.. Kanske har fått alzheimers(hur det nu stavas..), då blir man väl sån att man går tillbaka i tiden typ & lever i ett nu som egentligen är ett då..? Hmm....
Jag vet, jag har tendenser åt det hypokondriska hållet.


Kommentarer
Postat av: Julia

Då är vi två! Jag får alltid höra att jag är hypokondriker!

2006-09-21 @ 07:49:34
Postat av: Julia

Hejsan svejsan kära moster! Jag (och Mimi) tänkte ha tjejhelg hos henne (Mattias är borta) den 13-15:e oktober. Vi ser gäääärna att du kommer. =)

Postat av: mel

Det kanske bara är en glicth i systemet... en deja vu... Det du ser är inte den riktiga världen utan en slöja som dragits över dina ögon för att hålla dig i schack! Du är ett batteri älskling!

2006-09-22 @ 15:47:32
URL: http://mel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback