Ta en kölapp

Var inne på banken igår. Var där redan någon minut innan dom öppnade & stod, tillsammans med några andra, & väntade utanför. När dom öppnade dörrarna travade alla snällt in i tur & ordning & tog varsin nummerlapp. Jag fick nummer 05 eftersom jag klev in som femte person. Vilket fick mig att börja fundera. Börjar dom om varje dag från 01 igen? Isåfall måste dom ju ha en slags nummerlappsmaskin som trycker texten direkt för varje nummerlapp som kommer ut. Annars skulle det bli en himla massa spill om dom fick slänga resterande nummerlappar varje dag, för att dom alltid börjar från 01 igen.
Det här med ifall dom börjar om varje dag är faktiskt något som jag funderat på ända sen jag var liten & man var med mamma till charken typ.. Men det här med att nummerlapparna trycks direkt är något som slog mig först igår. Det måste sitta nån slags liten miniprinter där i den där lilla maskinen. Den är nog snabb. Fast de sant, de tar ju en liten stund från de att man tryckt på knappen tills lappen kommer ut.. Annat än dom gamla hederliga röda manickerna där man får dra ut den själv. Med dom så kan dom ju inte börja om varje dag. Tänk va coolt, om man e först en dag & så får man nummer 73. Va skevt. Tänk när papperet tar slut då..? Om ingen uppmärksammar det direkt..kan ju bli rena anarkin.. Filosoferande på hög nivå.

Kommentarer
Postat av: Julle

Aa det är nog som en slags skrivare kanske...

Postat av: Julia

Vi har en sån liten ikon där man kan ändra färg på texten, typ som i Word du vet. Om ni inte har det så kanske det funkar att skriva texten du vill ha rosa En gammal kod jag lärt mig på lunar :P

2006-09-18 @ 22:31:24
URL: http://missharn.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback