Who wants to be a millionaire?

Fasen vicken da!! Först shopping hela förmiddan, vilket man ju blir ganska seg & trött i fötterna av. Sen hoppa in & börja en timme tidigare på jobbet för det har tydligen vart lite kaos inatt här. Kommer hit & typ ingenting e gjort & det ringer hela tiden & väller in folk från alla håll & kanter....har jobbat häcken av mig idag! & ändå har jag flera timmar kvar..underbart.... Tycker ja har förtjänat att hänga framför TV:n resten av kvällen. Vilket jag inte har något emot eftersom kanal 5 har en superkväll med Miljonärerna, Gilmore Girls & Desperate Housewives. Gillar vanligtvis inte dokusåpor & trodde aldrig jag skulle fastna för Miljonärerna, men började av nån anledning kolla & sen var jag fast. Vilka folk dom har plockat ihop! Den enda som verkar vettig e ju hon Linda, OK hon e konstig på sitt sätt men hon e mer bohemisk liksom. & hon e den enda som inser att alla dom andra e helt bäng. Hon framstår som en osympatisk människa & vacker e hon inte men hon verkar ändå va en rätt skön person. Men va vet ja, programmet går ju ut på att man ska ljuga ljuga ljuga tills man kommer dit man vill så vet man ju aldrig riktigt....

Kommentarer
Postat av: Julle the housecat

Var det du som kommenterade min blogg under namnet "Z"? Om det var du så ska jag bara säga att det faktiskt var Victor som en gång sa till mig att han redan gjort sitt val till Gud när jag frågade vad han skulle rösta på. Fast det kanske inte var du som kommenterade? :)

Postat av: mimi

Vi har inget livsmedel nu, men ska bli en city gross så fort vi får tillstånd från kommun o myndigheter. Vill absolut inte jobba fler o längre helger o kvällar till 21....det är ju döden!!!

2006-09-13 @ 10:06:31
Postat av: Anonym

Jag menar inget med mitt inlägg. Men du skrev ju att jag var ett pucko och att alla faktiskt röstar men det var faktiskt din kusse som sa att Jehovas vittnen inte röstar. Så det så! :)

2006-09-13 @ 12:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback