Lyxkällan

Ikväll går programmet Lyxfällan på TV, brukar inte kolla på det men nån gång ibland & man förundras lika mycket varje gång över människans enorma förmåga att kunna förtränga saker.
   Anyway, jag har iaf hittat en lyxkälla...tillfällig visst men ändå. Har sedan kl. 17.03 igårkväll svävat i ett konstant rosa moln. Njae inte riktigt kanske, men det har hela tiden funnits i bakhuvudet något litet som gör mig glad & lycklig. Oförståeligt för vissa men högst förståeligt för många. Jag har köpt ett par skor. Ett par underbara sjukt snygga pumps med glittrande strass på dess höga klackar. Jag vet att materiella saker inte ger lycka, bestående lycka, men detta skoinköp har förgyllt min tillvaro med guldkant. Kan knappt gå i de höga smala klackarna, särskilt som jag redan är vinglig som jag är med regionens sämsta balanssinne men so what, dom är såå snygga!!
   För att rättfärdiga mitt onödiga inköp lite måste tilläggas att de faktiskt är ersättare till mina älskade guldsandaletter *vila i frid* som gick sönder i juni. Har saknat, & gör fortfarande, dessa enormt mycket, de var ett par absoluta favoriter från La Redoute som varit med om mycket. De hade faktiskt en sällsynt guldnyans som är svår att hitta & de var höga, läckra & glammiga samtidigt som de var bekväma (för att vara såna skor) & lagom diskreta. Försökte ha en tyst minut för dem i bilen till jobbet idag men Mannen gick inte med på det utan fortsatte spela sin tyska schlager på högsta volym. Välkomna till familjen kära strasspumps!
   Får väl se om det blir något Lyxfällan ikväll men en sak är iaf säker, att kl. 21 sitter jag klistrad framför SVT1 (faktiskt!) för andra delen av I sinnets våld. Riktigt bra serie, korsning mellan Morden i Midsomer & Medium typ.


*mina kära strasspumps*

Kommentarer
Postat av: M

Om du bara coolar ner dej och ignorerar Z så blir allt bra! Se o lär av mamma...hon ska tom sova här utan nån dörr att stänga! Hon vill bli av med sin hundrädsla!
Jaaaaaag har ju blivit av med min hundskräck! Man kan lära sej!
För det är ju inte det att hon kommer att tugga på dej!

Postat av: M

Vad ska du ha på dej på partajet?

2007-12-14 @ 21:53:03
URL: http://thehousemouse.blogg.se
Postat av: M

Fini håller oxå på!!!!!!

2007-12-14 @ 21:55:24
URL: http://thehousemouse.blogg.se
Postat av: M

Du behöver absolut inte vara med i nån tävling, men F o jag har triggat varandra lite! ;)
Hittade en svart lång top jag kanske ska ha...o silvertights.
Har jätteproblem att hitta kläder just nu. Värdelöst mode!

2007-12-15 @ 13:53:12
URL: http://thehousemouse.blogg.se
Postat av: M

Jag har skaffat egen msn nu så du får gå in där o lägga till mej!

2007-12-16 @ 17:24:22
URL: http://thehousemouse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback