Paljetter eller lamé?

Inte ett av de bättre Vänner-avsnitten. Mmm, poppade precis en Aquatini Melon Rush....yummyumm. En helt vanlig tisdagskväll ja vet men mm va gott....
   Har sett en del film på senaste. Fast inget mindblowing. Är rätt kräsen med film numer, det mesta är average tycker jag. Börjar man redan ha sett för mycket film? Inte ens fyllt 25 än & ändå har man sett allt? Är det redan dags att bli som di gamle som bara gillar gamla filmer från när de var unga..? Hmm..nää!!
   Bakade pepparkakor i söndags! Fast de blev inte så bra. Det är den degen - Skogaholms, den e värdelös!! De jobbiga e bara att jag till varje år glömmer vilken de e som e bra & vilken som e kass.... Annas var bäst men den har dom tydligen slutat tillverka for some idiotic reason....
   Kollar på Ugly Betty nu. Amanda & Marc är lätt bäst! Måttligt töntigt dock att inledningen kommer en kvart in i programmet, lagom till första reklampausen..såå ute!! Av alla serier jag sett (vilket är sjukt många) är Alias lätt värst med det..inledningen kunde typ komma halvvägs in ibland. Har aldrig fattat poängen med det.
   Imorgon ska jag gå på stan. Måste hitta en kjol till julafton. Hittar jag ingen funderar jag på att imoprovisera med en bit silverlamé eller nåt sånt tacky & bara göra en omlottkjol med en brosch eller nåt. För att citera Konsums pinsamma reklam (dom har aldrig någonsin i världshistorien lyckats med sin reklamer, deras reklamer är alltid så där riktigt pinsamma som bara en Ben Stiller-film kan bli, riktiga byta-tv-kanal-reklamer): är det fest, så är det! I min familj är det tradition att spöka ut sig när det är släktkalas. Så why not? Jag & min syrra sa det häromdan att kan pappa ha fluga (vilket han med 200% säkerhet kommer ha, han älskar fluga & tjatar alltid om att få ha det på sig - ja, han har konstig smak, han gillar även vilda västern-stilen, kravatt-skjortor samt jeansskjorta & skinnväst *suck* fast vi älskar honom ändå, & mamma brukar som tur är klä honom för det mesta) så kan vi andra ha precis vadsomhelst! Aanyway, nedan ser ni kjolen jag spanat in som enligt Expressens hemsida ska finnas på H&M, men eftersom jag bor i lilla Växjö i mörkaste Småland lär den inte finnas här förrnsän om typ ett halvår!


Kommentarer
Postat av: Julle

Tror nog att den kjolen redan sålt slut för den fanns ute för flera månader sen och typ alla har den. Men det finns en liknande på Gina Tricot också.

Hahaha, skrattade som fasen när jag läste det där om morfar, han är så söt!

2007-12-31 @ 20:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback