Shoppingterapi

Var så deprimerad över det tråkiga grå vädret & att jag var tvungen att jobba på min lediga dag så tog ett strög på shoppinggatan i förmiddags. Kontot var inte alltför välfyllt så det var mest fönstershoppande som gällde. Ett par plastiga lila armband som matchar min nya lila top hittade jag iaf på rean, köpte &så nya svarta tights från Gina Tricot eftersom jag precis upptäckt ett hål på dom jag hade på mig.... Köpte även ett par jobbeskor på Din Sko, men dom var verkligen välbehövliga (se bild nedan fast tänk dig svart & silver istället för guld).
Sen på jobbet poppade Pojkvännen upp med en söt röd strut med smarriga chokladkolor som det stod "Tycker om dig" på sen var dagen ännu mer räddad! Alla andra tjejor på jobbet blev jätteavis....=) Gullis!!


Kommentarer
Postat av: Julle

Gulligt :)

På tal om jobbeskor, jag minns när jag praoade hos dig o du hade dom där hemska skorna som luktade helt sjukt äckligt!

2007-02-13 @ 10:35:33
Postat av: Wirre

Det var gulligt. Tsss... killen kan juh än. Så ska det se ut. Den dagen man slutar att vara gullig mot varandra då ä kärleken död. Det är dem små sakerna som gör d. Mannen ska ha en eloge. Men ¨frågan ä när gjorde du något litet för han sist??? Jag tror säkert att du gjort d, men men aldrig fel å fråga sig själv. Bara ett tips

2007-02-20 @ 13:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback