Working Girl

Numer har jag ett sjutillfyrajobb. Sjukligt jobbigt eftersom jag verkligen inte är någon morgonmänniska. Jag är 23 år going on 24 (om tre veckor) & det är första gången i mitt liv jag har ett jobb med "normala" arbetstider. & jag är inte så säker på att jag gillar det fullt ut...men det märker vi.
Det där med ålder förresten är en annan diskussion. Nu när det datum då jag 1983 såg ljuset för första gången närmar sig kommer som vanligt ålderskrisen... 24 liksom, huga va gammal jag är, mentalt känner jag mig som 20... Fast där har vi faktiskt ett litet fenomen, sen jag fick min nya position som överordnad/chef/ansvarig/ledare eller vad man nu vill kalla mig så har jag kommit på mig själv med att säga att jag är 24, nu tycker jag helt plötsligt att både 23 & 24 låter så himla ungt... & även när jag pratar med gamla polare till min Man som är 7 år äldre än mig så känner jag mig närapå fjortis när jag säger att jag är 23...man hör hur dom hajar till liksom...men vet inte om det är för att dom tycker jag ser äldre ut (hemska tanke) eller om det är för att jag är såpass mycket yngre än Mannen vars ex var äldre än han tom. Äsch, dom är väl bara avundsjuka för att dom är i sina trettio men jag har min ungdom kvar! =)
Det är så himla sjukt, ibland får jag visa leg när jag handlar folköl på ICA & häromkvällen fick jag visa i baren, men ibland brister folk ut "är du bara 23?".
Men va fasen, va spelar jordlingsår för roll igentligen, jag är som jag är i sinnet & kroppen får man väl bara försöka hålla i bästa möjliga shape (vilket jag för tillfället jobbar på...). Dagens visdomsord som jag ständigt lever efter: Man slutar inte leka för att man blir gammal, man blir gammal för att man slutar leka.


Kommentarer
Postat av: husmusen

Jag är 30 om 17 dar och jag fick visa leg idag på bolaget till en surkärring. Jag köpte dessutom bara en flaska dyr champagne. Hon log lite när hon lämnade tillbaka det! Ha! Där fick hon!!!
Jag känner mej faktiskt ganska ung bara just därför!

2007-02-28 @ 19:31:44
Postat av: sophie

jag fyller också 24 (nu i mars) och har grubblat över en del över tjugofyra. det enda tråkiga är att tjugotre lät som en ålder i sig, medan tjugofyra blir underförstått snart 25. och ja..det känns lite väl entusiastiskt. har upptäckt förövrigt att umgås med "äldre"personer är bästa medicinen mot ev åldernojja.. hehe..(nu får jag väl en revbensspark av mina vänner)

grattis hursomhelst i förskott!..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback