Lonely Hearts Killers

Filmens handling:
"USA i slutet av 40-talet. Via kontaktannonser och under förevändningen att vara bror och syster charmerar paret Martha (Salma Hayek) och Raymond (Jared Leto) sig in hos ensamma änkor. Han förför dem medan hon passar på att stjäla allt de äger. Helt iskallt och under närmast rituella förhållanden mördar de sedan sina offer, för att snart gå vidare till nästa.

Ett skrämmande kriminaldrama baserat på den sanna historien om två av USA?s mest brutala seriemördare och om mannen (John Travolta) som till slut lyckades stoppa dem."

Zirqons recension:
Väntade mig en stämningsfull gangsterthriller med makabra mord & snygga 40-talsmiljöer. Det var det inte.
En seg film vars intryck bleknade bort innan eftertexterna rullat klart. Baksidestexten lovar för mycket för så särskilt många brutala mord tyckte jag inte de hann med (om det sen beror på att man blivit avtrubbad av allt man sett på film vet jag inte men..) & polismannens jakt & gripande var inte heller alls så dramatiskt & heroiskt som man väntat sig. Salma Hayek gör som alltid (eller för det mesta iaf) en god insats (hon håller sig inom sitt fack men det är ju det hon gör bäst) men Jared Leto känns inte alltför övertygande i sin roll som tunnhårig sol- & vårare.
Så trots stora namn & andra goda förutsättningar faller filmen platt & landar nog snart i rea-ställen som en i mängden.


Denna film får av Zirqon betyget 1 zircon av 5 möjliga:
zircon

PS Vi väntar istället med iver på premiären av The Bourne Ultimatum i september. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback