Nyttigheter & Transformers

Känner mig riktigt nyttig idag! Började dagen (efter en sovmorgon visserligen men man ska väl passa på att sova ut när man har semester) men en rask promenad runt Växjösjön, tillsammans med Mannen. Efter en nyttig frukost & ett artighetssamtal till modern tog jag itu med våran gigantiska disk & resterande röra i köket. Fixade med lite jobbgrejer (kände mig otroligt viktig när jag satt vid vårt nyinköpta - min MacGyver till man shoppade loss på IKEA Älmhults fyndavdelning häromdagen - skrivbord & knattrade på datorn, loggade in på min egen mailadress & ringde lite samtal till kollegor & till huvudkontoret, ny upplevelse för lilla mig), sedan begav jag mig ut i solen som försvunnit bakom lätt droppande regn & cyklade till Willys & handlade inför helgen. Nu sitter jag återigen & snurrar på kontorsstolen & käkar Lingongrova & dricker vatten, sjukt nyttigt. =)
Ikväll blir det ugnsgrillade kycklingspett med mangoraita serverat med ris & ugnsgrillade grönsaksspett med körsbärstomater, paprika och champinjoner. Sen ska vi ner till stan & gå på bio, vilket inte var igår! Efter endast en kort stunds velande beslutade vi oss för att bäst i dagens utbud var "Transformers". Mannen är helt lyrisk & har kollat på alla tillgängliga
trailers minst tio gånger sen igår...Transformers var visst jättestort när han var liten busunge. Men filmen verkar rätt cool faktiskt. En annan måste-se-film vi ivrigt väntar på till premiären i oktober är "Resident Evil: Extinction". Såg tvåan på TV häromkvällen. Dom e bra alltså. Just det där med filmrecensioner känner jag att jag legat av mig med på sistone...får ta itu med det bums.

 Optimus Prime - Den coolaste Transformern av alla enligt Mannen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback