Transformers

Nå då har man varit & sett Transformers då. Fullsatt biosalong med förväntansfulla pojkansikten. Själv är jag blown away! OK visst, filmen var lite för lång (2.23), hade lite för mycket humor, var full med amerikanska klyschor & var lite väl kommersiell för min smak, men förutom det: ascool!! I min filmsmak kanske jag är som en tonårskille men so be it, mestadels av filmen satt jag & myste & tänkte att det var längesen jag sett något liknande som verkligen är lyckat.
   En pampig historia i bästa Star Wars-anda med snygga bilar som vecklar ut sig till stentuffa gigantiska robotar med attityd (fast dock lite väl snusförnuftiga ibland). Alla karaktärer är klyschiga & förutsägbara, även handlingen ganska förutsägbar men det är ju trots allt en amerikansk storfilm där de till&med lyckas klämma in hur heroiskt det är att vara soldat i Mellanöstern, vilket egentligen inte alls hade någon relevans för filmen enligt min åsikt.
   Det var till min förtjusning 2½ mycket underhållande timmar & filmen kommer nog förr eller senare hitta vägen in i samlingen härhemma.

Denna film får av Zirqon betyget 4 zirconer av 5 möjliga:
zircon zircon zircon zircon

 
Josh Duhamel (
Las Vegas) var lätt en bonus. Känner vanligtvis mest avsmak för allt vad militärer heter men denne man kan få det mesta att se sexigt ut!

Kommentarer
Postat av: mel

Gosh! Duharmjäll! =)

2007-07-08 @ 18:04:07
Postat av: M

Ahhhh....Josh Duhamel......kan man vila ögonen på ett bra tag!

2007-07-08 @ 22:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback