hoppas tomten kommer snart...

väntar på paket!!
har beställt allt möjligt från rean på La Redoute,.yumyumm hoppas bara det kommer snaart....

 Förhoppningsvis ersättare till mina älskade som snart faller i bitar.... (fast silver, svart var slut)

Hopplöst fall

OK jag är hopplös.
Trots ständiga löften om förbättring av bloggaktiviteten så är det ständigt lika tyst...förlåt.
Ska försöka ta tag i det under semestern. Första veckan, dvs nästa vecka(!), är det en del planerat men sedan får vi se....ja som sagt, det återstår att se om det blir någon förbättring....=)
Trevlig sommar på er iaf!!

Bröllop

image81Javet javet man kan tro jag har gått & dött elle nått, blir väl snart avstängd för jag bloggar för lite...
Har vart fullt ös nu ett tag. Förra veckan var det förberedelser för bröllop som gällde, inte mitt utan kusinens aka Mannens bästa kompis (ja min Man e bästa kompis me min kusin, de va så vi träffades cutecute).
Där var vi sen på lördagen, mycket lyckat tycker jag, inga större missöden någonstans tror jag. Inte ett sånt bröllop jag skulle valt att ha själv men det var trevligt att vara gäst på! Kände hela dagen hur skönt det var att vi gjorde som vi gjorde (åkte till Rådhuset med våra två, då, närmsta vänner & pep sen iväg på kryssning utan fest utan släkt utan nåt alls) & att jag verkligen är glad för det. Man behöver gå på nåt riktigt stort bröllop imellanåt så man blir påmind om hur det skulle vart & haft ett "riktigt" bröllop. Visst saknar man vissa saker som maffig klänning & fina bilder & fin tårta & bo i bröllopssvit & hitta på tema & välja dekorationer osv osv. Men frågan är om man verkligen hinner njuta så himla mycket av det..? All denna planering för en enda dag som är över på två röda. Jag skulle vara så fruktansvärt nervös & om minsta lilla detalj skulle gå fel skulle jag bryta ihop & känna att allt var förstört & sen skulle jag gå & tänka på den där lilla grejen hela kvällen & resten av livet typ "jo vårt bröllop var jättefint. förutom...". Ja menar jag grämer mig fortfarande, nästan ett år efter, över alla de små saker som inte blev som jag ville på vårat bröllop & som sagt, det var ju inte särskilt stort. (Tänker inte gå in på närmare detaljer för det har ingen med att göra).
Oy, skulle bara fördriva lite tid medans jag väntar på att Mannen ska bli klar med det han pysslar med så vi kan sova *yaawn* & sen blev det visst värsta utläggningen om bröllop....