A Night at the Roxbury

Nu sitter jag på Mannens jobb, instängd på ett kontor trots nära 15 grader varmt ute & strålande sol....känner mig inte särskilt pigg på att gå ut ändå, lever helst vampyrliv idag. Åt frukost här för en stund sen bestående av hallonrisifrutti, skånepepparkakor och päronfestis. Är liite lätt bakis idag om man säger så....fii fasen, så här kass har jag inte mått sen jag var ute & festade med jobbekompisarna i Malmö för två år sen!
Hade skitkul igår iaf, så det var väl delvis värt det. Var på förfest hos S, där vi var några stycken som lyssnade på YouTube-klipp i en liten dator med inte så vidare bra högtalare, kollade på Asian Film Awards & naturligtvis: pimplade alkohol i alla dess former.
Sen gick tjejorna till
Oleo & killarna (läs gamlingarna) till Grace. Hann inte ens halvvägs till Oleo förrnsän alla typ hade tappat bort varann. De flesta hängde sen på rnb-golvet, vilket inte är så kul tycker inte jag, men jag & en tjej till höll mest till på det andra golvet där det spelades lite bättre musik, ok stundtals schlager ska erkännas men mest lite tyngre grejer.
Sjukt mycket folk var det iaf, har nog aldrig sett så mycket folk på Oleo, förutom en gång för ett par år sen när Björn Rosenström spelade där.
Kvällen avslutades med ett Happy Meal på McD, men jag fick ingen leksak! Tyckte jag var taskigt. Sen upptäckte vi att eftersom Länstrafiken Kronobergs sommarbusstidtabell sucks!! hade vi missat sista bussen hem & det gick inte att få tag i en taxi, så det var bara att börja traska. Var millimeter från att dö av smärtan i mina fötter som redan trampat runt i högklackat på dansgolvet ett par timmar!
Nu i efterhand när jag tänker tillbaka inser jag hur full jag igentligen var fast det inte kändes så....det var ju en bra fylla iaf, var glad & pigg....med betoning på var, idag är livet inte lika kul. Vet inte hur många gånger idag jag hunnit tänka den gamla vanliga dagen-efter-klyschan "jag ska aldrig mer dricka alkohol". Ska käka tacos sen ikväll så lagom till dess lär nog känslan lämnat mig & en öl eller två går ner igen utan problem tyvärr....om man ändå kunde ha lite mer karaktär....


Kommentarer
Postat av: Julle

Öl på kvällen igen när du är så bakis?! Du är ju galen du. Eller så är det jag som är som en pensis...

2008-04-22 @ 09:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback