Pengar är till för att användas

På dagen igår var shopping spree som gällde. Det var inte riktigt meningen igentligen men råkade bli så. Mannens föräldrar var i Växjö på fredagen, åt trerätters hos oss (klassika Fylld Förrättsgrape, sedan heta Afrikansk Gryta & som avslutning Fruktspett med Blodapelsinsorbet och Chokladnät), sen var de på Sound of Music & sen bodde de på hotellet där jag jobbar, där vi hade vippat deras rum med en jättefin ostbricka & vin. Vad jag skulle komma till var att vi därför åkte ner till hotellet för att äta frukost med dem på lördagmorgonen, det var därför vi började strosa ut på stan & sedan råkade komma hem med ett antal kassar.... Mannen köpte en vit vår/sommarjacka på Olssons & trådlöst bredband på Media Markt. Själv kom jag hem med dom kära chockrosa ballerinorna från DNA som jag dreglar över i flera månader, en blå trikåklänning från Gina Tricot, ett par turkos mysiga shorts från Stadium samt en locktång från Media Markt.
Sitter just nu & avundas Linus (Mannens jobbarkompis) hans söta lilla lavalampa som står i fönstret vid hans skrivbord, sa precis att det är rogivande att titta på den & att drömma sig bort lite i glitterkristallerna, Mannen bara skrattade....jag vill ha en sån.Kommentarer
Postat av: Julle

Jag undrar varför Gina Tricot kallar den där klänningen för Topp när den är aslång. Eller aslång kanske var att överdriva, men för lång. Amanda har en sån i grå och i xs (hennes size) passar den mig bra i längden (men jag ser ut som en stoppad korv, som mamma skulle sagt).

Och nej, jag kan inte minnas att jag någonsin haft Facebook... Hmmm....Tralalaa..

2008-04-22 @ 09:43:48
Postat av: julle

det är typ en sån man kan ta med till stranden så ligger man med huvudet under skärmen och slipper få solen i ögonen när man läser. himla fiffigt!

2008-04-28 @ 13:12:31
Postat av: Julle

Köpte ni nåt roligt i Malmö & Köpenhamn sen?

2008-05-06 @ 10:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback