So you think you can...host?

Inte för att jag är vidare mycket för dans, men har sett några avsnitt av amerikanska So you think you can dance? och såg i brist på annat delar av premiären av den skandinaviska versionen i torsdags. Hur pinsamt var inte det??
För det första förstod man ju inte hälften av vad alla himla norskar sa. & seriously, vad var det för himla tamråttor till programledare de hittat..? Den svenska iaf, hon var ju pinsammast av alla. De klarade ju inte av en direktsändning, kunde inte improvisera & såg vettförskrämda ut i stort sett hela tiden. Dessutom visste ingen av dem när vem skulle prata lät det som & den svenska tjejen sa fel snurrade till allting - hon sa att dansarna redan hade dansat sina solon fast de inte hade det, har du koll på vad programmet går ut på lilla tjejen?
Då skämdes jag för Sverige det kan jag säga. Kanal 5 & vem som nu mer står bakom produktionen: ett direktsänt program ska va så förberett & repeterat så det flyter på perfekt vad som än händer & alla ska veta precis vad de ska göra exakt när.
Tacka vet jag underbart härliga Cat Deeley, henne blir man glad bara av att se.

image141

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur jobbig var inte denna texten att läsa, syns ju knappt vad det står!

2008-04-14 @ 21:00:50
Postat av: julle

hmm, det har jag aldrig tänkt på. fast den är ändå snyggare än videomix iaf. vad fin design du gjort på bloggen förresten! hur fick du bakgrunden att bli så? istället för en massa småbilder menar jag.

2008-04-15 @ 21:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback