Hatar baciller!!

Jag mår piss!!
Har haft ont i halsen på nätterna sen några dar tillbaka, men idag börjar det verkligen vara riktigt illa. Känner mig febrig & huvudvärkig & är öm i hårbotten & har allmännt ont i kroppen & på huden. *suck* Känner mig "frän i hövvet" för att citera Smala Sussies kompis.
Lagom till nyårsafton & allt....
Tur att våra ursprungliga planer att dra till Köpenhamn inte blev av iaf, en lugn hemmakväll känns helt rätt faktiskt. Ska låna XBOX-spelet Scene It? av en kompis &så, så det kan bli nice!
Min diskmaskin var slutsåld!! En vecka sen var det vi letade upp den & då fanns den både på Expert här i stan & i flera internetbutiker, men nu är den slut överallt!! Fattar inte varför just den ska va så eftertraktad....attans. Utbudet för 45 cm-diskmaskiner är inget vidare kan jag säga....*ledsen*


XBOX

Vi har under julhelgen investerat i vissa saker till vårt kära lilla hem. Det började med en 40-tums LCD-TV, fortsatte med en diskmaskin som inte får plats så den ska vi sälja igen....men vi ska idag åka & köpa en annan smalare, ska bli SÅ gött!!
Sedan en tur på IKEA för lite småplock & igår blev det ytterligare lite shopping på pojkvännens favoritaffär Media Markt där vi gick ut med ett litet XBOX 360 med spelen Kung Fu Panda & Lego Indiana Jones (de följde med, annars hade vi nog inte valt just dem) samt ett Lips med två flashigt blinkande mikrofoner!
Så igårkväll var det installation på hög nivå som gällde! Jag testade Lego Indiana Jones & visst, det är fult & helt B, jag vet, men jag är SÅ hooked!! Grejen är att man ska ta sig förbi kluriga hinder där min matematiska hjärna får jobba lite & när jag väl börjat med såna spel kan jag inte sluta förräns jag klarat hela spelet....hrrm,,,,
Mannen fastnade mer för Kung Fu Panda där man ska fighta sig till poäng genom olika moves. Iinte min grej alls. Men han sitter i skrivande stund & klurar på combatkombinationer, djupt fokuserad.
Vi är ändå förkylda & halvfebriga så vad annat orka göra liksom..?
Dagens nyttiga gärning ska iaf bli en tur till tippen & sen hämta La Redoute-paket!!


Buu för Skånemejerier!!

Vet att jag klagat på dem innan men nu är det dags igen. Den gången klagade jag på att de envisas med att ha "fel" färger på sin mjölk men nu ska jag klaga på a-filen! I onsdags köpte jag en helt ny a-fil från Skånemejerier med bäst-före-datum ett bra tag framåt, men så fort vi öppnade den var den helt grynig & äcklig, oätbar!! & detta är låångt ifrån första gången det händer. Hatar Skånemejerier - Willys snälla byt mejeriproduktmärke!!!!

Trouble is a friend

Besviken på Grey's Anatomy numer. Alltid varit en Grey's Anatomy-älskare men senaste avsnitten har bara blivit sämre & sämre. Har sina höjdpunkter stundtals men är inte alls samma grej längre. Avsnittet i onsdags var ju bara pinsamt! Denny kommer tillbaka som spöke....seriously..?
Musiken däremot! Den här låten är ju bara för underbar!!

Nice nice!!


Har inte bestämt mig för om den lyckas inta platsen som bäst just nu dock....tror den får hålla sig på en värdig andraplats efter Eddie Vedders Society.