XBOX

Vi har under julhelgen investerat i vissa saker till vårt kära lilla hem. Det började med en 40-tums LCD-TV, fortsatte med en diskmaskin som inte får plats så den ska vi sälja igen....men vi ska idag åka & köpa en annan smalare, ska bli SÅ gött!!
Sedan en tur på IKEA för lite småplock & igår blev det ytterligare lite shopping på pojkvännens favoritaffär Media Markt där vi gick ut med ett litet XBOX 360 med spelen Kung Fu Panda & Lego Indiana Jones (de följde med, annars hade vi nog inte valt just dem) samt ett Lips med två flashigt blinkande mikrofoner!
Så igårkväll var det installation på hög nivå som gällde! Jag testade Lego Indiana Jones & visst, det är fult & helt B, jag vet, men jag är SÅ hooked!! Grejen är att man ska ta sig förbi kluriga hinder där min matematiska hjärna får jobba lite & när jag väl börjat med såna spel kan jag inte sluta förräns jag klarat hela spelet....hrrm,,,,
Mannen fastnade mer för Kung Fu Panda där man ska fighta sig till poäng genom olika moves. Iinte min grej alls. Men han sitter i skrivande stund & klurar på combatkombinationer, djupt fokuserad.
Vi är ändå förkylda & halvfebriga så vad annat orka göra liksom..?
Dagens nyttiga gärning ska iaf bli en tur till tippen & sen hämta La Redoute-paket!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback