Party i stormen

Nå igår var det party. Förfest hos Emelie från jobbet (vi skulle vart hos Tobbe men han blev påkörd så han kände inte riktigt för att festa) med Marija från jobbet, Sofie Emelies kompis, Josefin Emelies syster, jag & Mannen. Ken, en gäst som brukar bo på hotellet & som Marija blivit kompis(?) med, kom &så lite senare. Det var kul, vi drack massa drinkar (kanske lite för massa skriker min kropp åt mig idag...) & sen var det nerfart till stan i stormen. Oleo nästa & där var det..inte så mycket folk, som vanligt på det bonnastället. Men vi var ju ett gäng som var bra i gasen allihop så vi hade skitkul ändå! En riktigt lyckad kväll tyckte jag att det var, men som sagt - idag är jag inte superpigg....
Vi har iaf gått en liten promenad idag, & spelat våra nya underbara roliga spel Master of Movies som vi redan är hooked på! Mannen köpte det i onsdags & vi har redan spelat två långa omgångar. & nu strax blir det festmåltid: minutbiff med persiljesmör, hasselbackspotatis och rödvinssås. Låter flashigt va? Men nu måste jag tillbaka ut i köket så inte potäterna blir för knapriga.
See ya!!


lila

måste bara tydliggöra för alla mina (inte så många) läsare: jag har inte en lila fetisch. det kan verka så eftersom både min design & min bild är lila samt att ganska många av mina inköp på senare tid har varit lila. men jag har bara en lila period ok? garderoben måste ju matcha sigsjälv så därför har jag perioder när jag håller mig till en eller ett par färger. däremot en som avgudar lila på riktigt är min syster (& min svägerska).


What saves your day?

Vi har alla våra olika små lyckokällor som räddar vår dag. Ibland kan de variera väldigt mycket.
Som häromdagen när jag var överlycklig (är jag fortfarande iofs, går & provar dom imellanåt) över mitt underbara reafynd för 99 kr (de är mycketmycket finare i verkligheten dock):

 
dessa skinande juveler kallade på mig långt inifrån affären, & mitt hököga svek dem ej.

Senare var vi i mataffären och out of the blue försvinner Mannen som en raket & kommer tillbaka lyrisk i blicken med ett flak Gainomax Recovery Raspberry, den smaken har inte funnits att köpa på typ ett par år nu & han fullkomligt älskar den:

 du förstår inte hur viktigt det här är för mig. det här är som dina lila skor.

Pickande höns med pannlampor & reflexväst

Cyklar hem från träningen (som jag äntligen kommit iväg på efter månader med förkylning och feber) i mörkret. En bra bit framför mig ser jag något skumt... Tre reflexvästar & tre pannlampor i en konstig formation. Stretchar dom eller vad i hela friden håller dom på med?? Cyklar närmare & urskiljer så småningom att det jag ser är tre dorks på rullskidor!! Med stavar, pannlampa & reflexväst!! I mörkret såg dom mest ut som pickande höns.
Superdorks säger jag bara.