Grekisk DJ?

Satt, högst motvilligt bör tilläggas, med handbollen på igårkväll, eftersom mannen kollade på det. Har aldrig förstått mig på handboll, en idiotisk sport där alla är 2 meter långa. Anyway, DJ:n som var utsedd för kvällen var inte mycket att hänga i gran! Antingen så var han grek eller så hade han missuppfattat att det inte var Grekland som spelade match! För han envisades med att köra samma greklåt genom heela matchen, 2 ggr av 3 som han spelade musik så spelade han den! Pretty annoying!!

NEJ! till pyramidte!

Vem gillar igentligen det nya pyramidteet??
Köper alltid Lipton men alla mina favoriter börjar utgå ur sortimentet, för att ge plats åt pyramidpåsarna!! Dom smakar ju inget!! Jag är sån som har i tepåsen i typ 10 minuter för att det ska bli riktigt starkt, & dom där jäkla pyramiderna är ännu svagare, dom smakar i-n-g-e-n-t-i-n-g!!!!
NEJ! till pyramidte! Någon som vill skriva på en protestlista....?

image123image124PS Råkade förresten bli "teambassadör" för Lipton....vad nu det innebär..? Det stod inte vad det var någonstans, det stod bara typ "klicka här för att bli teambassadör" & sen fick man svara på massa roliga frågor (jag älskar sånt, jag är en list- & formulärmänniska) & sen var man teambassadör....? DS

Vincent=slime

Sitter just nu framför datorn med MTV i bakgrunden där svängiga "Stuck on you" trallas fram, men IACK!! hur töntig ser inte han Vincent ut eller?? Himla slime med sin lilla äckliga tofs, dansande som nån himla hiphop-stjärna eller nåt...

Invasion

Invasion

Utomjordisk materia sprids i form av ett mystiskt virus & förändrar människors personlighet . Endast ett fåtal förstår att något konstigt händer & vägrar acceptera invasionen. En av dessa är en psykolog spelad av Nicole Kidman som nu måste kämpa för både sitt & sin sons liv innan det är försent.
Thriller snarare än science fiction & lite blek stundtals, men Nicole Kidman är som alltid skicklig & bidrar till trovärdigheten. Filmen lyckas bygga upp en krypande spänning, den är välgjord & den har en hållbar intrig. Man var lite orolig för att somna efteråt....
Denna film får av Zirqon 4 zirconer av 5 möjliga:

zircon zircon zircon zircon

The Brave One (The Stranger Inside)

The Brave One
(svensk titel The Stranger Inside, urtöntigt titelbyte, se
Mels utbrott över detta i Varför byta titel på importerad film?)

Jodie Foster spelar en kvinna som med sin snart blivande äkta man blir utan större anledning överfallna & misshandlade en mörk natt. Han dör & hon överlever med en hårsmån. Hon känner helt plötsligt en sjuklig rädsla för att vistas ute bland folk men bestämmer sig för att ta saken i egna händer och börjar själv döda de hon tycker förtjänar det.
En thriller med mycket känsla & inlevelse som är bra uppbyggd. Skickliga skådespelare & passande miljöer.
Denna film får av Zirqon 4 zirconer av 5 möjliga:
zircon zircon zircon zircon

trist tisdagskväll..men vad annat att vänta av en tisdag..?

Ååh nu är jag trött på dessa jäkla förkylningar!! Jag vill gå & träna! Eller vill & vill men.. Varje gång jag varit & tränat så har jag blivit förkyld igen. Attans!! & denna veckan är typ den enda veckan på hela året som jag verkligen inte kan vara hemma från jobbet så jag måste pallra mig dit ändå & må skit!
& inget bra är det på TV idag heller. Tänkte häromdan att jag sett reklam för massa bra serier som ska börja nu men idag är det inget bra alls, vet inte var dom tog vägen. Har börjat kolla på Damages bla, den var rätt bra tyckte jag, första två avsnitten iaf. Men jag gillade inte Glenn Close innan & nu ännu mindre efter den serien där hon spelar superbiatch. Meryl Streep är elak på riktigt i Djävulen bär Prada men hon skäms inte för det utan visar det helt öppet så hon är så sjukt osympatisk, men Glenn Close i Damages är bara elak under ytan, men hur gullig & generös som helst utåt sett. Evil.
Har faktiskt sett två riktigt bra filmer på senare tid &så, recensioner kommer separat här ovan (eftersom jag tidigare fått klagomål på att publicera flera recensioner i samma inlägg).

ananananananasplit

Sitter här i väntan på att Cityakuten ska börja & mumsar bitar av färsk ananas som jag precis traskade iväg i rusket & köpte på Netto, försöker va någorlunda nyttig numer...vanligtvis brukar det enda som lassas upp på Netto-bandet vara godis, fryst pizza och klenöl (inte för att det är allt vi köper men det brukar va det enda vi köper på Netto, mest för att de typ inte brukar ha de basvaror man igentligen gick dit för att köpa...) men idag bestod kundkorgen av färsk ananas, sharonfrukter, bananer, äpplen, mineralvatten, minimjölk & fryst torsk. Var lite chockad själv nästan.
   Vårat jobbiga hyresbolag har bestämt sig för att byta TV-leverantör från Com Hem till Tele 2. Jobbigt värre eftersom helt plötsligt idag fanns inte kanalerna på rätt ställe! Satt en bra stund framför vad jag trodde var TV3 & tyckte det var konstigt att de visade BBC-program innan jag insåg detta faktum. Sen spenderade jag en dryg halvtimme med att leta upp alla kanaler igen programmera in dom på rätt plats på TV:n & videon (OK, jag är iofs lite nojjig med att jag ska skriva in precis vad kanalerna heter & sånt med men ändå...). Stackars Mannen lär väl bli rätt knäckt över att TV4 Sport där innebandy-säsongen som han sett fram emot skulle börja idag är utbytt mot Eurosport...
   & sist men inte minst har man åkt på en redig förkylning igen, för tredje gången inom några månader!! Jäättekul. Fattar inte ens var den kommer ifrån, mår skit gör jag iaf men har som vanligt inte tid att va hemma från jobbet *suck*.