ananananananasplit

Sitter här i väntan på att Cityakuten ska börja & mumsar bitar av färsk ananas som jag precis traskade iväg i rusket & köpte på Netto, försöker va någorlunda nyttig numer...vanligtvis brukar det enda som lassas upp på Netto-bandet vara godis, fryst pizza och klenöl (inte för att det är allt vi köper men det brukar va det enda vi köper på Netto, mest för att de typ inte brukar ha de basvaror man igentligen gick dit för att köpa...) men idag bestod kundkorgen av färsk ananas, sharonfrukter, bananer, äpplen, mineralvatten, minimjölk & fryst torsk. Var lite chockad själv nästan.
   Vårat jobbiga hyresbolag har bestämt sig för att byta TV-leverantör från Com Hem till Tele 2. Jobbigt värre eftersom helt plötsligt idag fanns inte kanalerna på rätt ställe! Satt en bra stund framför vad jag trodde var TV3 & tyckte det var konstigt att de visade BBC-program innan jag insåg detta faktum. Sen spenderade jag en dryg halvtimme med att leta upp alla kanaler igen programmera in dom på rätt plats på TV:n & videon (OK, jag är iofs lite nojjig med att jag ska skriva in precis vad kanalerna heter & sånt med men ändå...). Stackars Mannen lär väl bli rätt knäckt över att TV4 Sport där innebandy-säsongen som han sett fram emot skulle börja idag är utbytt mot Eurosport...
   & sist men inte minst har man åkt på en redig förkylning igen, för tredje gången inom några månader!! Jäättekul. Fattar inte ens var den kommer ifrån, mår skit gör jag iaf men har som vanligt inte tid att va hemma från jobbet *suck*.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback