trist tisdagskväll..men vad annat att vänta av en tisdag..?

Ååh nu är jag trött på dessa jäkla förkylningar!! Jag vill gå & träna! Eller vill & vill men.. Varje gång jag varit & tränat så har jag blivit förkyld igen. Attans!! & denna veckan är typ den enda veckan på hela året som jag verkligen inte kan vara hemma från jobbet så jag måste pallra mig dit ändå & må skit!
& inget bra är det på TV idag heller. Tänkte häromdan att jag sett reklam för massa bra serier som ska börja nu men idag är det inget bra alls, vet inte var dom tog vägen. Har börjat kolla på Damages bla, den var rätt bra tyckte jag, första två avsnitten iaf. Men jag gillade inte Glenn Close innan & nu ännu mindre efter den serien där hon spelar superbiatch. Meryl Streep är elak på riktigt i Djävulen bär Prada men hon skäms inte för det utan visar det helt öppet så hon är så sjukt osympatisk, men Glenn Close i Damages är bara elak under ytan, men hur gullig & generös som helst utåt sett. Evil.
Har faktiskt sett två riktigt bra filmer på senare tid &så, recensioner kommer separat här ovan (eftersom jag tidigare fått klagomål på att publicera flera recensioner i samma inlägg).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback