Vincent=slime

Sitter just nu framför datorn med MTV i bakgrunden där svängiga "Stuck on you" trallas fram, men IACK!! hur töntig ser inte han Vincent ut eller?? Himla slime med sin lilla äckliga tofs, dansande som nån himla hiphop-stjärna eller nåt...

Kommentarer
Postat av: Julle

Aa, jag tyckte väl att det såg fel ut, fast jag tyckte det lät bättre. Vi såg lite mer än en timme sen råkade vi stänga ner sidan och nu vill den inte buffra igen. Har försökt i tre dagar nu. Jäkla skit. Blir den läskig efter en timme eller för jag tyckte inte den var så farlig och jag är lättskrämd (jag tänker aldrig i hela mitt liv se en Saw-film igen).

Jag var förresten uppe så tidigt för att jag hade så ont i halsen att jag inte kunde sova. Fast när jag hade duschat så la jag mig igen och låg där ändå till klockan 23, med undantag då jag var ute och handlade en massa frukt.

2008-01-16 @ 11:01:21
Postat av: Julia

Haha, jo det är det han gör. Fast jag ska försöka att inte smälla i mig så mycket för denna gången vill jag faktiskt verkligen gå ner i vikt så jag måste hålla mig. Och de första veckorna är nog svårast tror jag, till slut vänjer man sig väl vid att inte äta så mycket, precis som jag nu är van vid att äta väldigt mycket, haha.
Känner mig iaf väldigt duktig änsålänge, inte en endaste klunk läsk och inte en endaste munsbit godis!
Idag blir en riktig utmaning för jag ska till Malmö snart och jag kan aldrig låta bli att handla när jag är någonstans. Maan!

2008-01-18 @ 13:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback