Vilken klass ska du börja i?

Det är en long story varför men just nu sitter jag på jobbet & genomlider en låång natt.... Var helt knäckt för en stund sen när jag höll på att somna & insåg att klockan bara var 3 & att jag därmed bara avklarat hälften, dvs 4 timmar kvar av nada happenings!


Film blev jag för trött av så loggade in på gymnasie-datasal-nostalgiska Skissa & Gissa på Passagen. 2 spelare satt där förutom mig i kassa kategorin Film där det bara var massa konstiga filmtitlar man aldrig hört talas om. Anyway, så småningom skulle jag rita Waterworld vilket inte gick vidare bra så jag skrev Kevin Costner som ledtråd. Ingen av killarna(datanördar i 14-årsåldern fick jag senare reda på) jag spelade med hade hört talas om honom!! Ok, han är inte jättestor längre men han är ju ändå en sån man bara vet! *suck* Börjar jag bli gammal eller är jag bara en filmnörd..?

Hittade till&med en bild där han nästan är snygg. Men bara nästan.

På tal om ålder, vi var på Ölands Djurpark för ett tag sen (det var väl såddär tyckte jag, vi hade
kul men jag kommer nog inte åka tillbaka) & då satt jag på trappan till poolerna där man landar efter vattenrutschbanorna (som jag för övrigt är stolt över att jag åkte, även den som stupade rakt ner - när det gäller vattenrutschbanor är jag jättefeg, jag som annars åker allt, till&med en sån där korg som studsar iväg i gummiband har jag åkt). En liten tjej, 12 år kröp det senare fram, kommer fram, sätter sig bredvid mig & frågar: "Vilken klass ska du börja i?". Eeh....vad säger man...."eh alltså..jag är 25....".


Kommentarer
Postat av: mel

Vågar du åka Rainbow på Liseberg?? Vavava? Nä, just det... tänkte väl det.

Postat av: Julle

Jag var kär i Kevin Costner när jag var liten! Tycker fortfarande han är snygg.

Fast å andra sidan var jag kär i Lasse Kronér och Roberts Wells också...

2008-08-03 @ 19:11:15
Postat av: M

Jag brukar få visa leg på bolaget. Händer nästan jämt. Ser jag ut o vara under 20 kanske? Öhh....nae!

2008-08-05 @ 15:39:02
URL: http://thehousemouse.blogg.se/
Postat av: M

En till Arn???? Oh maaaan!

2008-08-10 @ 15:03:12
URL: http://ladydiamond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback