Hallonen brinner

Ibland har jag i frysta hallon &/eller andra bär i filmjölk, smarrigt värre! Men det blir för kallt i tänderna att ha i bären helt frysta så jag brukar tina dom i micron nån minut först, men har upptäckt att hallonen ofta börjar brinna i micron! Eller inte brinna som värsta flames men liksom som att det är något i hallonen som blixtrar till lite & så luktar det helt bränt. Skuumt.
Spelar väl ingen roll igentligen men jag undrar vad sjutton det är i frysta hallon som brinner?? Enligt vad jag har hört är det endast metall som brinner i micron....Mannen drog till med "det kanske är hög järnhalt i dom"....mm, säkert....Sjungom studentens lyckliga dar..eller hur går den..?

Ååh, var på en kompis studentskiva idag! Blir man avundsjuk eller?? Studenten var ju så sjukt rolig!! Det var nog den roligaste dagen i hela mitt liv tror jag (bara en av de bästa men definitivt den roligaste)! *suck*
Denna tjej var kroatisk, så det var lite annorlunda fest & buffé kan man säga...hennes föräldrar var supergulliga och led verkligen så fort någon inte hade massor att äta & dricka hela tiden! Vi kom vid fyra & det första hennes pappa gjorde var att ställa fram två stora whisky-flaskor på vårt bord....när han insåg att det inte riktigt passade oss plockade han fram en tio-liters vinflaska som han lagrat i tio år! Men det var trevligt alltihop, synn att man är så trött en tråkig tisdagseftermiddag bara....

Är hooked på ett online-spel nu igen....jag gillar ju såna där små brainy nivå-spel eller vad det heter....det senaste jag sitter & pular med är Skywire 2 på Miniclip. Det trista är bara att jag är helt besatt av det i flera timmar/dar (beroende på hur svårt eller långt spelet är) & sen klarar jag hela spelet, jublar ett par sekunder innan jag inser att det är slut....sen blir jag bara deppig....har än så länge bara kommit till nivå 7 i detta spel så en stund till kan jag nog begeistra mig i det....=)

Games at Miniclip.com - Skywire 2 Skywire 2

Take control of the cable car and get the passengers to their destination safely

Play this free game now!!

Knappast Rättvisemärkt

Är vanligtvis inte vidare engagerad i jämlikhetsdebatter (har massa åsikter men orkar inte bry mig på riktigt), det är mest Mel som sköter den biten, men hur rättvist är detta..?

 = Sverige i ramaskri - "Trafikfara", "Annonserna är rena light-porrbiler".

 = Helt OK enligt Sverige, inte ett knyst, trots att han egentligen visar mycket mer!! (Fast han är ju iofs inte snygg men det var hon).

Varför måste Sverige vara så jäkla pryda..?