J***a Wedins!!

Jag är totalt knäckt!!
Kom hem från Sthlm, överlycklig över mina nya skittuffa sneakers i turkos & lila. Köpte dem på Foot Locker, ett något ovanligare märke, en ganska ovanlig färgkombo & var helt & fullt & fast övertygad om att jag skulle få va ensam om dem här inne i djupaste småländska skogarna.
Tills jag klev in på Wedins på A6 i måndags & vad skådar mitt öga? En total ripoff av mina skor!! En billig Wedins-kopia som ser i stort sett exakt likadanna ut, enda som skiljde var kvalitén (det var lätt att se) & det var inget stort N på sidan (det är ju loggan för märket på mina).
SÅÅ pissed jag blev eller!!
Hade faktiskt skorna på mig då & stog verkligen som värsta Mask (Jim Carrey som grönt slime nivet?) med ögonen 2 meter ut i luften & hakan vid fotknölarna & stirrade - än på mina skor, än på B-kopian framför mig.
Där rök det roliga.


Kommentarer
Postat av: hannahjalmarsson

nä vad taskigt! :/

Postat av: M

Tjeeligt för dej dö!!!

2008-03-28 @ 16:33:24
URL: http://thehousemouse.blogg.se
Postat av: Julle

Ja fy fasen, sånt gör mig så arg!! Eller när man köper nåt i hopp om att vara ensam om det i den lilla stad man bor i så märker man att någon annan liten idiot köpt precis likadana. Fy farao! Har varit med om det allt för många gånger.

2008-03-28 @ 21:38:21
Postat av: julle

Jag får testa göra den röran nån dag, läste receptet och den verkade asgod. Efter att jag läste din receptbok satt jag o läste igenom alla mina receptböcker haha.

2008-03-29 @ 17:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback