Remington Steele

Min lilla kära plattång dog imorse. Efter en lång och trogen tjänstgöring flimrade den röda lampan till en sista gång för att slockna för alltid. Minns inte när jag köpte den men det var många år sen kan jag intyga, och med tanke på att det har varit glappkontakt i den de senaste två åren så har den ju faktiskt kämpat bra måste jag säga. Visste att stunden kunde komma när som helst, har fasat den länge, men har ändå skjutit på att köpa en ny, jag kunde ju lika gärna köra slut på den gamla först. Men idag tog det slut.
Så efter jobbet idag åkte jag upp till Media Markt & införskaffade en ny trotjänare. Efter förhandlingar med personalen landade en Remington Pro Slim Ceramic 230 i varukorgen. Det är en Remington jag haft innan &så & den har ju som sagt varit grymt bra, så.
Som det freak jag är lusläser jag alltid varenda liten bokstav i instruktionsboken så fort jag köpt något tekniskt. Jag brukar kunna klura ut det mesta utan problem ändå, men man kan ju faktiskt missa väldigt användbara funktioner annars! I denna lilla instruktionsbok stod som en av säkerhetsåtgärderna:
"Personer med nedsatt rörlighet, känsel eller mental kapacitet bör ej använda produkten, då detta kan orsaka olyckor." Vek mig dubbel av skratt när jag läste det!! "Nedsatt...mental kapacitet", vaddå diskriminering på hög nivå??

image139

Kommentarer
Postat av: LISA

GODNATT! =)

Postat av: Anastasija

Undersökning på gång! :)

Vilken är vårens hetaste färg?

Mvh
Anastasija

2008-03-19 @ 23:04:55
URL: http://anastasija.blogg.se
Postat av: Julle

Berätta för mig sen om den är bra för jag har fortfarande inte köpt någon sen jag flyttade hemifrån. Har nästan börjat vänja mig. Sålänge jag inte har lugg iaf.

2008-03-20 @ 11:41:01
URL: http://mega-julle.blogspot.com
Postat av: Amanda

Jag har blogg nu :D!

2008-03-20 @ 19:16:50
URL: http://amandaharngren.blogspot.com
Postat av: mel

det fanns ingen liten finstilt paragraf om såna som är en naturlig hälsorisk för sig själva? typ som stjärnorna i "The Darwin Awards", de utdöende fåglarna i "Ice Age" eller... dig. =)
???

2008-03-27 @ 20:48:26
URL: http://mel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback