Semester

Imorgon bär det av för några dagar i Halmstad!
Först en helg hos syrran med utekväll (ska bara hitta nåt att ha på mig....skoproblemet tror jag är löst iaf, ska äntligen inviga mitt 150-kronorsfynd, har provgått de höga pumpsen hela dan på jobbet idag & jag tror jag ska palla en utekväll i dem....har förmodligen ingen känsel kvar i fötterna efteråt men vill man va fin får man lida pin!).
Sen måndag & tisdag ska jag & resten av ledningsgruppen på mitt jobb häcka på Grand Hotel & ha budgetmöte & sånt....men det blir nog bra, skönt att komma iväg iaf.
Lite osäker på vad jag ska hitta på att ha med mig till syrran....har en idé som jag hoppas hon gillar hehe....hennes man har nog inte så mycket glädje av det men han fick ju present förra gången vi var där.
Nu måste jag jobba lite igen....har precis hängt upp massa julkransar i fönstrena på jobbet, fråga mig inte hur det kom sig att jag gjorde det som aldrig i hela mitt liv hängt upp en julkrans tidigare & dessutom är höjdrädd & skulle stå på en ranglig trappstege....


I am in heaven!!

Imorse precis innan vi skulle åka till jobbet kollade jag postfacket från igår & vad ligger & väntar på mig där?

Ett stort tjockt kuvert med en undersökning från SCB!!!

Tror du jag blev överlycklig eller!

Jag Ä L S K A R undersökningar, enkäter och formulär av alla slag, det är det roligaste som finns!

Så ikväll ska jag ha fetmys med min fina SCB-undersökning....=)

Quantum of Necklace

Så då var man först i bekantskapskretsen med att se nya Bond-filmen! Jag som inte ens bryr mig värst mycket....
Företagsvisning med jobbet, vodka-martini-shaken-not-stirred-mingel (vilket han sen inte ens drack i filmen...) med massa viktiga kunder sen hyrd biosalong.
Vad ska man säga..Bond är Bond liksom. Närapå superhjälte så mycket stryk han tål & så många folk han kan meja ner i totalt underläge & alltid vinner över allt & alla. Typ.
Rejält påkostad film dock (which you could tell by alla övertydliga produktplaceringar) så den är sjukt snyggt gjord med riiktigt snygga kameravinklingar på vissa ställen.
Min största behållning tror jag var Bondbrudens sjukt snygga halsband!! Hade man bara haft lite längre hals så....


Tyvärr den bästa bild jag kunde hitta än så länge....