Semester

Imorgon bär det av för några dagar i Halmstad!
Först en helg hos syrran med utekväll (ska bara hitta nåt att ha på mig....skoproblemet tror jag är löst iaf, ska äntligen inviga mitt 150-kronorsfynd, har provgått de höga pumpsen hela dan på jobbet idag & jag tror jag ska palla en utekväll i dem....har förmodligen ingen känsel kvar i fötterna efteråt men vill man va fin får man lida pin!).
Sen måndag & tisdag ska jag & resten av ledningsgruppen på mitt jobb häcka på Grand Hotel & ha budgetmöte & sånt....men det blir nog bra, skönt att komma iväg iaf.
Lite osäker på vad jag ska hitta på att ha med mig till syrran....har en idé som jag hoppas hon gillar hehe....hennes man har nog inte så mycket glädje av det men han fick ju present förra gången vi var där.
Nu måste jag jobba lite igen....har precis hängt upp massa julkransar i fönstrena på jobbet, fråga mig inte hur det kom sig att jag gjorde det som aldrig i hela mitt liv hängt upp en julkrans tidigare & dessutom är höjdrädd & skulle stå på en ranglig trappstege....


Kommentarer
Postat av: julle

Vi har inte bestämt något datum för inflyttningsfest ännu för vi har inte riktigt kommit i ordning men jag lovar att höra av mig ett tag innan vi ska ha det. :)

2008-12-10 @ 11:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback