Torskade på Willys

"Fyndade" fryst fisk på erbjudande på Willys idag, var på väg att, som alltid, kolla datummärkningen eftersom man inte kan lita på affärerna, speciellt inte Willys, men tänkte "äsch, fryst grejer brukar ha superlång hållbarhet".
Kommer hem & ska lassa in allt i kylen & frysen & kollar då, just in case, datumet på hoki-kartongerna & där står "Bäst före utgången av: 10 2008". Dvs om 3 dagar....*SUCK*
Ringer Willys för att kolla om det kanske var jag som läst fel på skyltarna & att det var billigt för att det var kort datum? Men nehej. Svaret blir "Är du säker på att du inte läste på förpackningsdatum..?". Eh, ja. "OK, vänta lite då"....låång paus...."ja...det ser ju ut som om det står 2008...". Nähää..??
Så det är ju bara att åka tillbaka till Willys & byta till två paket med bättre datum.
Tror du hon jag pratade med på telefon, han som gav mig tillgodokvittot eller tjejen i kassan ens övervägde att plocka bort de resterande förpackningarna med kort datum ur frysdisken..? De tyckte mest jag var besvärlig & låtsades inte höra att jag påpekade detta.
Det är väl sånt man får räkna med om man handlar i en mataffär som påstår sig vara billigast..?

IZA

Finally!!
Efter ett tags letande på Tradera fick jag till slut vinnande budet i en auktion & igår landade fyndet i postfacket!
Izabella Scorupcos cd IZA.
Jag vet jag vet - supercorny, men det är barndomsminnen ok?
Älskade den skivan (eller kassettband var det ju på den tiden) & kan fortfarande all låtarna utantill efter typ 15 år.
Nostalgi på hög nivå....


fredagstrött

Med tanke på hur startsidan till blogg.se ser ut nuförtiden (dvs gräslig!!) kan man tro att de endast riktar in sig på mode & modebloggar..? Kanske skulle ta & byta bloggsida till nåt vettigare. Skulle gärna gjort det för länge sen om det inte varit för att alla mina gamla inlägg ju inte följer med & de e lite trist eftersom jag är rätt nöjd med åtminstone vissa av dem.
Mannen är & kollar på en Vipers-match (innebandy) så passar på att surfa en liten stund medan datorn är ledig.
Sitter här med en go Vodka Martini, stirred not shaken, med tre oliver (det var så få som simmade runt i den gryniga lagen i olivburken längst upp i kylen tyvärr, annars hade jag haft i typ 10 st). Mmm. Sen när Mannen kommer hem ska vi äta vår specialsallad med ICAs Provencalsallad, champs, soltomater, kikärter, melon, Guldfågelns grillade kycklinginnerfiléer m barbecuesmak & smarrig dressing m olja, honung, balsamico, senap & grön tabasco. Ska till detta poppa Freixeneten (den gula Carta Nevada naturligtvis) som nu legat i kylen alldeles för länge (typ två veckor).
Det hade varit roligare att blogga om jag kunnat lägga in mina egna bilder, men eftersom min dumma blogg inte vill publicera mina mms & min dumma mobil fått nåt virus eller nåt så datorn bara startar om varje gång jag kopplar in den via USB så är det lite svårt att få hit mina bilder....kass. Så får tyvärr nöja mig med googlebilder....På tal om mobil så tror jag att jag kan förlänga mitt abonnemang nu i november. Fast det finns ingen mobil jag vill ha just nu känns det som. Är faktiskt rätt nöjd med den jag har. Med nästan alla mina andra mobiler har jag efter sisådär ett år räknat minuterna tills jag kan köpa en ny (förutom den Nokia 3410 jag hade en gång i tiden, den var jag ruskigt nöjd med men tappade den i golvet så displayen sprack så man bara såg hälften...) men den här kan jag ha ett tag till känns det som. Det enda är att den är rättså repig, det är ju lite trist förstås. Sen har den, som nutidens mobiler, fått 12-månaderssjukan. Dvs mobilerna funkar bra i sisådär 12 månader, sen strejkar funktion efter funktion så man är så illa tvungen att köpa en ny! Tex funkar inte vibratorläget längre, den ringer med ringsignal ändå. & på tal om ringsignal så väljer den typ själv vilken ringsignal den känner för att använda, trots att jag valt vilken signal jag vill ha till vem som ringer. Sen hänger den sig ibland & ibland kommer det inte fram några SMS förrnsän jag startat om den. & nästan alltid när jag ska ringa nånstans funkar det inte på första försöket utan jag måste lägga på & försöka igen för att den ska fatta. Hrm. Mobilerna nuförtiden har väldigt kort livslängd tycker jag. Tacka vet jag de gamla Nokiorna, har en gammal 6110 som jag tog över efter min pappa som haft den jättelänge & som jag sen hade jättelänge, den funkar fortfarande, alltid lika pålitlig! Åh vad nostalgisk jag blev nu kände jag....