Mmm....*zippar på en strawberry daiquiri*

My Freebie List

I ett avsnitt av Vänner så har Ross listat sina 5 "freebies", ett fripass för 5 kändisar man får ha sex med även om man är i ett förhållande (avsnittet heter The One with Frank Jr. & ett klipp ser du om du klickar på denna länk: Ross gör bort sig som vanligt).
Anyway, här är min lista, eller en början till den iaf, har lite svårt att besluta mig för vilka som kvalar in till 100%...

Jensen Ackles
I min värld mest känd från Supernatural, annars har nog mest spelat rättså pinsamma roller, men oh my god vad het han är!!


Jeff Goldblum
Ja, han är gammal & egentligen inte alls snygg, men han har Det. Kanske inte i rollen som Flugan, men som Ian Malcolm i Jurassic Park - yes please!! Redan sedan första gången jag såg Jurassic Park, vilket måste varit när jag var sisådär 12 år har jag tyckt han var en hunk.


Giovanni Ribisi
Ännu en som har Det. Han spelar alltid såna pinsamma, sunkiga & lurkiga roller men han har Det, så är det bara.


Bubblare:
Hunter Parrish


OKEY JAG ERKÄNNER - JAG ÄR FAST...

...I FABLE 2.

Innan jag testat var jag nyfiken men inte särskilt thrilled. 
Kollade på Mannen när han spelade men tyckte inte det verkade som min grej. 
Testade någon gång & blev mest frustrerad över alla valmöjligheter, föredrar platåspel (eller vad det kallas) som Super Mario & sånt, där du ska följa en bana, klara av vissa förbestämda grejer & inte kan missa något.
Men nu är jag fast.
Jag & Mannen har slagits om handkontrollen & maratonspelat Fable 2 i flera dagar nu...jag vet, vi är skadade.
Mannen har valt en kvinnlig hjältinna & går in för att vara så god som det bara är möjligt (han har tom en egen liten fanclub av småungar i byn hans hjältinna bor i) medan jag kör raka motsatsen - är kille & går in för att vara ond mohahaha...därför ser våra världar ganska annorlunda ut ändå, & vi väljer olika uppdrag (quests) & sånt.
Jag har gått & gift mig med Natalie the Barmaid & har nyligen upptäckt att man kan tatuera sig & färga hår & kläder så ska in & modda min evil hero nästa gång jag spelar...=)