My Freebie List

I ett avsnitt av Vänner så har Ross listat sina 5 "freebies", ett fripass för 5 kändisar man får ha sex med även om man är i ett förhållande (avsnittet heter The One with Frank Jr. & ett klipp ser du om du klickar på denna länk: Ross gör bort sig som vanligt).
Anyway, här är min lista, eller en början till den iaf, har lite svårt att besluta mig för vilka som kvalar in till 100%...

Jensen Ackles
I min värld mest känd från Supernatural, annars har nog mest spelat rättså pinsamma roller, men oh my god vad het han är!!


Jeff Goldblum
Ja, han är gammal & egentligen inte alls snygg, men han har Det. Kanske inte i rollen som Flugan, men som Ian Malcolm i Jurassic Park - yes please!! Redan sedan första gången jag såg Jurassic Park, vilket måste varit när jag var sisådär 12 år har jag tyckt han var en hunk.


Giovanni Ribisi
Ännu en som har Det. Han spelar alltid såna pinsamma, sunkiga & lurkiga roller men han har Det, så är det bara.


Bubblare:
Hunter Parrish


Kommentarer
Postat av: Julle

eh, den där sista killen såg ju ut å va typ 12 bast!(och ja, min bok är väl för typ 5-åringar tror jag men ändååå, söt ju hihi)

2009-04-07 @ 23:17:11
Postat av: M

Håller helt med om Jeff Goldblum!!!!

Postat av: mel

pff.. jag vill ju inte ligga med någon på din lista =) första killen är ju snygg, de andra förstår jag inte alls... men det är väl inte meningen heller ;-) ...några av mina freebies finns i mitt gamla inlägg "absolute babes"

http://mel.blogg.se/2007/may/absolute-babes.html

men det är nog dags för en uppdatering snart... =)

2009-04-15 @ 15:30:20
URL: http://mel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback