FILM

Förra veckan var my dear boyfriend bortrest några dar, så då hyrde jag några filmer för att hålla mig sällskap. Eftersom jag hade stränga order att inte hyra något han också vill se så fick det blir massa töntiga chick flicks. Höll på att skämmas ihjäl när jag klev fram till disken och langade upp Sex and the City och Brudens bäste man....
Aanyway, här är nu mina recensioner på dessa filmer och även på den tredje jag hyrde - In Bruges.Detta är som sagt egentligen inte alls min typ av film, men hade förväntat mig en romantisk komedi i stil med Min bäste väns bröllop, särskilt som omslaget anger Komedi som genre. En gång i hela filmen skrattade jag (när Patrick Dempseys rollfigur skulle imponera på möhippan med en vad han trodde var en spågumma men som visade sig vara homepartyförsäljare för sexleksaker....och gamla farmor därefter dyker upp med "glow-in-the-dark-beades" som pärlhalsband) men annars var den rätt trist, proppfull med klyschor & kändes mest som romantiskt dravel.
Och vem i världen tycker att den där dryge, fule skotten är en "drömman"? Seriously!
För övrigt är Michelle Monaghans kommentar i början om att Patrick Dempseys ögon sitter för långt isär, så långt ifrån verkligen man kan komma, det första intrycket man får av honom ever är ju att hans ögon sitter alldeles för tätt!!

Denna film får av Zirqon 1 zircon av 5 möjliga:

Är inget superinbitet fan av serien men tycker den är bra. Filmen däremot kändes mer som en resumé av alla säsongerna fast med fokus på mode och romantik medan den har tappat den intelligenta humor som serien hade. Ett 25-minutersavsnitt är lagom men en långfilm blir alldeles för mycket, den var mest bara sorglig.
En av mina första tankar var: gud vad gamla de har blivit! De ser verkligen inte bra ut längre! Och våran 40-tums tv förstorar ju upp alla Carries små äckliga vårtor till monsterstorlek vilket inte gör saken bättre. Har alltid innan tänkt att man bara tycker det är bra om alla inte är helt perfekta men inser att det faktiskt är tvärtom. På tv och film vill man se perfekta folk, det är lite det som gör det så bra, att det inte är verkligt, annars kan det liksom kvitta.
Sen undrar jag bara om det finns någon människa i världen som kan se ut som en ledsen hund mer än vad Steve kan? Och finns det någon mer osympatisk karaktär än Miranda?

Denna film får av Zirqon 2 zirconer av 5 möjliga:
 
Fruktansvärt tråkig film. Kollade en timme in i filmen men blev sedan avbruten och pallade inte ens kolla färdigt efter det.
Den handlar ju inte om någonting!
Man får känslan av at den inte riktigt kan bestämma sig om den vill vara komisk eller seriös. Det finns många tillfällen som är så klockrent upplagda för att vara komiska men de tas inte vara på. Istället framställs endast de dystra, mörka sidorna hela tiden, men ändå lever filmen inte alls upp till att vara det psykologiska drama den verkar eftersträva.
Återigen är baksidestexten totalt missvisande, för genren action klassas den knappast till. Jag såg iofs inte hela filmen, men har det inte varit någon som helst action i de första två tredjedelarna av filmen så är det ingen renodlad actionfilm.
Denna film får av Zirqon 1 zircon av 5 möjliga:

Lysande drinkglas

Googlade runt & råkade hitta dessa U N D E R B A R A glas!!!!
Naturligtvis är de slut & går inte att beställa, men hur coola är dom inte!!!!


I like it u-hu-u-hu

Jag vet, den är så fruktansvärt tacky & dorky men jag kan inte låta bli att älska den!!
(reklamen alltså, inte osten)


Hallå hela pressen??

När ska alla bra serier börja igen undrar jag??
Visst att de har uppehåll med allt sånt över jul & nyår, det förstår jag, men nu är det februari!! När ska de komma igång igen?? Det går fortfarande bara massa gamla filmrepriser på bästa sändningstid (kan iofs rekommendera Hide and Seek som visas på tv 3 kl. 21.00 ikväll, mycket bra film med oväntad twist, men själv har jag sett den flera gånger redan).
Den enda serie som börjat är Lipstick Jungle & den är som jag redan konstaterat inte något att ha, har fastnat i den i brist på annat men stör mig ständigt på dess otroligt lama manusförfattare som tror att tjejkompisar pratar så artigt , käckt & belevat med varann.
Det enda som är nåt att ha är Californication men det går så sent så då bör (notera: bör) jag sova & jag glömmer alltid att spela in det....