lika som bärTilde de Paula vs Lauren från The Hills

Helgen

I lördag var det meningen att vi bara skulle ner en snabbis på stan & köpa nya jobbebyxor till mig. Det gjorde vi. Plus lite till...råkade investera i ett par jeansleggings från nümph & mannen shoppade loss både på MQ & på Nordlunds konkursutförsäljning...hmm...
Det som sedan skulle bli en lugn hemmakväll urartade i sjuk stress hem för att hinna piffa (& dra på mina nya byxor of course) sen iväg till en kompis på "förtugg", ner till restaurang Aptit (hade aldrig varit där innan men vissa talar så väl om det så alldeles så det var intressant, men jag kan inte påstå att jag var superimponerad, lär nog inte gå dit igen eller rekommendera det) för tjejmiddag, vidare till Lagerlunden för en drink & slutligen Grace Nightclub för att svänga de lurviga tillsammans med resten av Växjö kändes det som, så sjukt mycket folk att man bara blev kringkastad som en vante.
Igår blev det såklart sovmorgon, hann sen köra ett par maskiner tvätt innan vi skulle på innebandy-match. Efter ett samtal från en sjuk kollega visade det sig att jag helt plötsligt var tvungen att börja jobbet 6.45 imorses, så där var resten av söndagen förstörd!
Jobbigt värre, måndagar är ju min sovmorgon... Så nu har jag redan suttit här & trälat i 3 timmar, känns rätt bra iofs, då kan jag gå hem tidigt med gott samvete! =)


Jag vet jag börjar bli tjatig men Weeds är såå bra

Håller på att plöja igenom fjärde säsongen av älskade serien

Weeds, still love it!!
Cred för bästa skådespelarinsats måste jag dock motvilligt ge Elizabeth Perkins som den totalt osympatiska kossan Celia Hodes, hon spelar så bra, man bara avskyr Celia som pesten!
Could anyone be trashier? ----->>>

Big disssappoinment dock var treans senaste SATC-wannabe Lipstick Jungle, riktig B-serie. Cityakuten, kom tillbaka....


Chasing Liberty

Har precis spenderat en huvudvärkande eftermiddag med att kolla på filmen Chasing Liberty. Har sett den förut, typ när den kom, & visst - det är en typisk småtöntig präktig romantisk tonårsfilm, dvs inte alls min genre vanligtvis, men jag tycker ändå den är lite charmig. & även om man inte skulle gilla filmen i sig så gör superheta Matthew Goode den totalt servärd ändå!! Jag kan tom överse med hans poshiga uttal så snygg är han! Yes please, any day of the week!

      

"Äntligen fri!!"

När man bor granne med SSS - psyksjukhuset där alla möjliga mentalfall sitter inspärrade, bla grova brottslingar - och är på väg hen från Netto känns det inte helt tryggt när man bortifrån det hållet hör en kvinna som skriker "Äntligen är jag fri!!"....hmm....

Scorcher VI - Global Meltdown

Nu har vi äntligen sett Tropic Thunder & även om den kanske inte är årets höjdarfilm tycker jag ändå den var bra mycket bättre än väntat efter vad man hört av alla.
Riktigt rolig stundtals & bättre än alla andra så kallade komedifilmer jag sett senaste tiden.
Bra soundtrack men hyllade Tom Cruise som alla sagt var bäst med hela filmen var ju bara så sjukt pinsam så man bara vill sjunka genom jorden, seriously, han kan inte göra komedi, iaf inte i den rollen. Please.
Men bäst av allt var naturligtvis de fejkade trailersen i början! Hilarious!!


Kundtjänsthelvetet

Att ringa till en kundtjänst av vilket slag det än må vara är väl ytterst sällan tillfredsställande (i synnerhet inte när det gäller statliga verk & myndigheter men det är en annan diskussion), personligen tycker jag att i stort sett alla kundtjänster sköts fruktansvärt dåligt & alltid är gravt underbemannade. Det är inte sällan man får stå i kö för att få stå i kö! & vissa bara spelar upp en röst som ber en ringa upp senare & bryter sedan samtalet!
Det finns dock de ställen där man får knappa in sitt telefonnummer sedan blir man uppringd när de har tid, vilket iofs är en god idé eftersom man då slipper sitta vänta & lyssna på massa skit (signaler, en röst som gör reklam, musik, en röst som säger tack för man väntar, signaler...) men man måste ju då hålla sig vid telefonen & slänga sig på luren så fort det ringer. Men ändå - framsteg.
En sak som dock stör mig mer än något annat är när man ringer en kundtjänst & en röst ber en knappa in sitt telefonnummer/personnummer/kundnummer "för att kunna ge dig snabbare service". BULLSHIT!! Eftersom när man väl kommer fram en telefonist finns ALDRIG NÅGONSIN numret kvar & de har ingen aaaning om vem man är eller varför man ringt (trots att man knapprat sig fram genom 7 olika menyer för att ange vad man har för ärende). Likväl ombedes man gång på gång på gång på gång ange sitt nummer "för att få snabbare service". För att förhala telefonkötiden anser jag!! Stör mig fruuktansvärt!! Seriously.