Helgen

I lördag var det meningen att vi bara skulle ner en snabbis på stan & köpa nya jobbebyxor till mig. Det gjorde vi. Plus lite till...råkade investera i ett par jeansleggings från nümph & mannen shoppade loss både på MQ & på Nordlunds konkursutförsäljning...hmm...
Det som sedan skulle bli en lugn hemmakväll urartade i sjuk stress hem för att hinna piffa (& dra på mina nya byxor of course) sen iväg till en kompis på "förtugg", ner till restaurang Aptit (hade aldrig varit där innan men vissa talar så väl om det så alldeles så det var intressant, men jag kan inte påstå att jag var superimponerad, lär nog inte gå dit igen eller rekommendera det) för tjejmiddag, vidare till Lagerlunden för en drink & slutligen Grace Nightclub för att svänga de lurviga tillsammans med resten av Växjö kändes det som, så sjukt mycket folk att man bara blev kringkastad som en vante.
Igår blev det såklart sovmorgon, hann sen köra ett par maskiner tvätt innan vi skulle på innebandy-match. Efter ett samtal från en sjuk kollega visade det sig att jag helt plötsligt var tvungen att börja jobbet 6.45 imorses, så där var resten av söndagen förstörd!
Jobbigt värre, måndagar är ju min sovmorgon... Så nu har jag redan suttit här & trälat i 3 timmar, känns rätt bra iofs, då kan jag gå hem tidigt med gott samvete! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback